Evet bir hata olmalı üzücü gerçekten hiç sms gelmese daha iyiydi :(
Bana eğitimle ilgili gelmedi mesaj bana sms ile gönderilen formu zamanında doldurmadığınız için sizi mülakat süreçlerine dahil edemiyoruz diye geldi .
Ama işin garibi bana form sms’i falan gelmedi ki doldurayım hiç bir mesaj almadım

Herkese bu mesaj geldiyse rezalet gerçekten 8 bin alım yapacağına dair sözler var. Yalan mıydı bunlar milletin iş imkanlarını sunmak yerine dalga geçersiniz yazık gerçekten T.C ülkemize kazandırmak için varız yabancılar için değil.

• Like
Tepkiler: Momo
Hrpeak sınavına girdiğiniz halde mi böyle mesajlar alıyorsunuz
Hayır girmedik bu hr peak sınavına girmeden önce herkes form smsi aldı ya ben o sms’ i hiç almadım ama bugün gelen mesajda size gönderilen form sms ini zamanında doldurmadığınız için sizi mülakat sürecine dahil edemiyoruz diyor ben sınavada girmedim form sms ide almadım ki doldurayım formu

• Like
Tepkiler: lale

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.