TGS Tgs yolcu hizmetleri memuru olumsuz etkisi

• Konbuyu başlatan Keremşnr
  • Başlangıç tarihi
Keremşnr

Keremşnr

HavaPersonel.Com
Sn....................................

Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları

M

Mrnobody

Instagram: @havacilikpersonelalimlari

Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları
Çoğu kişiye bu mesaj gelmiş galiba banada bu şekilde geldi

Sn.

Başvurmuş olduğunuz ilana dair tarafınıza SMS yolu ile gönderilen formu doldurmadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları B234

Bu mesajın aynısını alan var mı ???

M

Momo

HavaPersonel.Com

TGS İnsan Kaynakları

M

Momo

HavaPersonel.Com
Çoğu kişiye bu mesaj gelmiş galiba banada bu şekilde geldi

Sn.

Başvurmuş olduğunuz ilana dair tarafınıza SMS yolu ile gönderilen formu doldurmadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları B234

Bu mesajın aynısını alan var mı ???
Bana da geldi ama önlisans mezunuyum

E

edaas

TGS İnsan Kaynakları
Saka gibi aynisi gelsi bana 4 yillik mezunum ben ya nasil olur biyle birsey

M

Mrnobody

Önlisans mezunusunuz ve bu mesaj geldi demek gerçekten şaka gibi insanlarla dalga geçiyorlar resmen böyle saçma nedenlerle geri dönüş yapcaklarına hiç dönmeselerdi daha iyiydü

M

Mrnobody

Acaba eğitimimi mi yazmadım diye şüpheye düştüm …
Zannetmiyorum yazmışsınızdır çoğu kişiye böyle mesaj gelmiiş bir kişi yazmaz iki kişi yazmaz anlarsında kimsemi yazmamış bahane ya bahane elemek için

M

Mrnobody

Evet bir hata olmalı üzücü gerçekten hiç sms gelmese daha iyiydi :(
Bana eğitimle ilgili gelmedi mesaj bana sms ile gönderilen formu zamanında doldurmadığınız için sizi mülakat süreçlerine dahil edemiyoruz diye geldi .
Ama işin garibi bana form sms’i falan gelmedi ki doldurayım hiç bir mesaj almadım

E

edaas

Referansi iyi olmayanlari eleme yontemi hata degil aslinda

A

Ayşeemm

Hrpeak sınavına girdiğiniz halde mi böyle mesajlar alıyorsunuz

Keremşnr

Keremşnr

HavaPersonel.Com
Herkese bu mesaj geldiyse rezalet gerçekten 8 bin alım yapacağına dair sözler var. Yalan mıydı bunlar milletin iş imkanlarını sunmak yerine dalga geçersiniz yazık gerçekten T.C ülkemize kazandırmak için varız yabancılar için değil.

M

Mrnobody

Hrpeak sınavına girdiğiniz halde mi böyle mesajlar alıyorsunuz
Hayır girmedik bu hr peak sınavına girmeden önce herkes form smsi aldı ya ben o sms’ i hiç almadım ama bugün gelen mesajda size gönderilen form sms ini zamanında doldurmadığınız için sizi mülakat sürecine dahil edemiyoruz diyor ben sınavada girmedim form sms ide almadım ki doldurayım formu

Konuyu okuyanlar;