Keremşnr

Üye
19 Ocak 2024
13
4
0
Sn....................................

Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları

Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları
Çoğu kişiye bu mesaj gelmiş galiba banada bu şekilde geldi

Sn.

Başvurmuş olduğunuz ilana dair tarafınıza SMS yolu ile gönderilen formu doldurmadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları B234

Bu mesajın aynısını alan var mı ???

Çoğu kişiye bu mesaj gelmiş galiba banada bu şekilde geldi

Sn.

Başvurmuş olduğunuz ilana dair tarafınıza SMS yolu ile gönderilen formu doldurmadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları B234

Bu mesajın aynısını alan var mı ???
Bana da geldi ama önlisans mezunuyum

TGS İnsan Kaynakları
Saka gibi aynisi gelsi bana 4 yillik mezunum ben ya nasil olur biyle birsey

• Like
Tepkiler: Momo
Önlisans mezunusunuz ve bu mesaj geldi demek gerçekten şaka gibi insanlarla dalga geçiyorlar resmen böyle saçma nedenlerle geri dönüş yapcaklarına hiç dönmeselerdi daha iyiydü

• Like
Tepkiler: Momo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.