Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.
Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.
Çoğu kişiye bu mesaj gelmiş galiba banada bu şekilde geldi
Sn.
Başvurmuş olduğunuz ilana dair tarafınıza SMS yolu ile gönderilen formu doldurmadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.
Çoğu kişiye bu mesaj gelmiş galiba banada bu şekilde geldi
Sn.
Başvurmuş olduğunuz ilana dair tarafınıza SMS yolu ile gönderilen formu doldurmadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.
Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim kriterini sağlamadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.
Önlisans mezunusunuz ve bu mesaj geldi demek gerçekten şaka gibi insanlarla dalga geçiyorlar resmen böyle saçma nedenlerle geri dönüş yapcaklarına hiç dönmeselerdi daha iyiydü
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.