Bugün florya hastahanesinden sağlık tetkiklerini çıkardım 600 ₺ tuttu toplam 3 saat sürdü bütün sonuçların çıkması.

Pazartesi sağlık tetkiklerini vereceğim, verdikten ne zaman sonra çağırılırım eğitime bilgisi olan var mı ?

arkadaşlar 7 şubatta mülakata girmiştim bana 2 gün önce sağlık tetkikleri için mesaj geldi. bugün öğlen de diğer evraklar için sms geldi. birşey sormak istiyorum.
gelen smsde fotoğrafla ilgili
" Fotoğraflarınızın Biyometrik Olmasına Dikkat Etmenizi, Arka Tarafı Beyaz Fon Sakal Tıraşı Olunmuş Saçlar Toplu Beyaz Gömlek Ve Erkekler Kravatlı Olacak Şekilde Fotoğraf Ölçüleri 50x60 Ebadında Fotoğraf Çekiminin Gerçekleşmesini" şeklinde bir ibare var.

kadın erkek ayrımını çok anlayamadım mesakdan açıkcası. fotoğrafın kadınlar için de beyaz gömlekli ve saç toplu mu olması gerekli acaba yanlış mı anlıyorum?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.