Ben kendi çevremde özel hastanelere özel sağlık sigortam olmasına rağmen gidip sordum sabah. 3000 tl diyen oldu rapor vermeyen yer oldu. Özel Florya hastanesine gidin hem çok hızlı hem uygun. TGS den olduğunuzu söyleyin 600 tl ödeyip çıkıyorsunuz. Benim fikrim benim sabah yaptığım gibi başka hastanelerde vakit kaybetmeyin arkadaşlar
Merhaba, laboratuvar sonuçlarınız kaç saatte çıktı acaba?

• Like
Tepkiler: Covilak
Merhaba arkadaşlar. Olumlu dönüşlerde de bir karışıklık oldu yine sanırım. Bana bugün mesaj geldi. Mesajda olumlu olduğu ve kan,idrar tahlili, akciğer solunum testi gibi testleri yaptırıp Pazartesi günü gün içinde teslim etmem gerektiği yazıyor. Evrakları teslim ederken de işbaşı muayenesine katılmak gerekiyormuş. Aklınızda soru işareti kalmaması için paylaşmak istedim sizinle de.

Merhaba arkadaşlar. Olumlu dönüşlerde de bir karışıklık oldu yine sanırım. Bana bugün mesaj geldi. Mesajda olumlu olduğu ve kan,idrar tahlili, akciğer solunum testi gibi testleri yaptırıp Pazartesi günü gün içinde teslim etmem gerektiği yazıyor. Evrakları teslim ederken de işbaşı muayenesine katılmak gerekiyormuş. Aklınızda soru işareti kalmaması için paylaşmak istedim sizinle de.
Mesaj ne zaman geldi? Bende sonuç bekliyorum ve henüz sonuç alamadım. Eğer bu şekilde mesaj alırsam zamanım çok kısıtlı olur. Çünkü İstanbul dışında ikamet ediyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.