Pegasus kabin için de bir dönüş olmadı daha. Başvurumu görüntülediler ancak mail dönüşü olmadı henüz daha.
Pegasustan bana dönüş oldu hem kabin hemde yhm için ama Anadolu yakasında ikamet etmeni istiyorlar bende bu yüzden sınavına gitmedim bekleyin belki sınav maili atabilirler

Pegasustan bana dönüş oldu hem kabin hemde yhm için ama Anadolu yakasında ikamet etmeni istiyorlar bende bu yüzden sınavına gitmedim bekleyin belki sınav maili atabilirler
Kocaelinin girişindeyim sıkıntı olur mu acaba daha öncede görmüştüm bizim oradan KM uçuşuna giderken

Merhaba, teklif maili gönderiyorlar mı acaba bilginiz var mı

Kocaelinin girişindeyim sıkıntı olur mu acaba daha öncede görmüştüm bizim oradan KM uçuşuna giderken
Şartları bu Anadolu yakası diyolar ve eğer kabul edersen ikametini buraya alman için sana vakit tanıyorlar öyle olsa ben giderdim pegasusa Avrupa yakasındayim bende

Arkadaslae burası tgs konu baslıgı pegasus konuscakdanız baska baslık acın

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.