Arkadaşlar bugün sınav oldum online olduğumuz ingilizce sınavının aynısı sadece ingilizce vardı gy yoktu 32 soru 40 dakikaydı ve online sınavdaki hrpeak sistemindeki zorluk derecesiyle aynı zorluktaydı yüz yüze olan daha kolay olucak diyen arkadaş vardı maalesef aynı zorluktaydı hiç kolaa

Arkadaşlar bugün sınav oldum online olduğumuz ingilizce sınavının aynısı sadece ingilizce vardı gy yoktu 32 soru 40 dakikaydı ve online sınavdaki hrpeak sistemindeki zorluk derecesiyle aynı zorluktaydı yüz yüze olan daha kolay olucak diyen arkadaş vardı maalesef aynı zorluktaydı hiç kolay değildi
aynı sorular yoktu degıl mı sınavın aynısını tekar mı ettırıyorlar

Arkadaşlar bugün sınav oldum online olduğumuz ingilizce sınavının aynısı sadece ingilizce vardı gy yoktu 32 soru 40 dakikaydı ve online sınavdaki hrpeak sistemindeki zorluk derecesiyle aynı zorluktaydı yüz yüze olan daha kolay olucak diyen arkadaş vardı maalesef aynı zorluktaydı hiç kolay değildi
Mülakat olduz mu nasıl bir bilgilendirme yaptılar ?

ARKADAŞLAR SÜREKLİ YAZIYORSUNUZ DA BENDE SINAVDA ÇIKACAK SORU YOK SADECE SINAV DÜZEYİNE YAKIN B2 DERECESİNDE ÖRNEK SORULAR VAR ŞUNA BİR AÇIKLIK GETİRİYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN LÜTFEN

• Like
Tepkiler: havacıkız
ARKADAŞLAR SÜREKLİ YAZIYORSUNUZ DA BENDE SINAVDA ÇIKACAK SORU YOK SADECE SINAV DÜZEYİNE YAKIN B2 DERECESİNDE ÖRNEK SORULAR VAR ŞUNA BİR AÇIKLIK GETİRİYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN LÜTFEN
Buradan paylaşabilir misiniz peki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.