TGS TGS YHM Yerinde İngilizce Sınavı ve Mülakat

O

ozzy

HavaPersonel.Com
yerinde ingilizce sınavı için mesaj alanlar buraya yazabilir. bu sınavda başarılı olanlar ilerleyen tarihlerde mülakata çağırılacakmış. sms içeriği bu şekilde.

S

SibilHavacı

HavaPersonel.Com
yerinde ingilizce sınavı için mesaj alanlar buraya yazabilir. bu sınavda başarılı olanlar ilerleyen tarihlerde mülakata çağırılacakmış. sms içeriği bu şekilde.
merhaba sınav zorlugu ne olucak belli mi acaba dyned kolay bir sınavdı hrpeak denen sınav gerçekten aşırı derece zor geldi bana

O

ozzy

HavaPersonel.Com
merhaba sınav zorlugu ne olucak belli mi acaba dyned kolay bir sınavdı hrpeak denen sınav gerçekten aşırı derece zor geldi bana
hiçbir fikrim yok, hrpeak sınavı yeterince zordu. daha da zor olmaz herhalde. artık sınava girince göreceğiz.

M

Maybe1110

HavaPersonel.Com
Yerinde sınav dışında ingilizce sözlü mülakatta olacak mı hemen ardından, sonuçlar hemen belli oluyor mu acaba

T

tgs0202

HavaPersonel.Com
@admin mesaj gelmeyenler olumsuz mu

E

EMREEE

HavaPersonel.Com
Kurula iletim mesajı geldi bana da bu gün yerinde sınava çağırıldım

E

EMREEE

HavaPersonel.Com
İg Ya da wp iletişim grubu var mı ?

Havacılıkk

Havacılıkk

HavaPersonel.Com
Benim genel yetenek yetişmedi 8 soru yapabildim elenir miyim sizce?

Vikus

Vikus

HavaPersonel.Com
Acaba ilk sınav ardından ingilizce mülakata mı giricez çünkü gelen mesajda başarılı olan adaylar kurul mülakatina giricektir diyor 😐 ilk başta İngilizce mülakata ardından kurul olmuyor mu ??!

Konuyu okuyanlar;