Öyle mi Ama çalışan sayısı yeterliyse saw da biraz zor olabilir
Mülakata girmeden kısa bi bilgilendirme yapmışlardı hatırlarsanız orda hem sabiha gökçenin vardiyasını hemde ' mülakata girince isteyenler sabiha gökçen tercihim ama istanbul havalinanı da olur desin' denmişti

Mülakata girmeden kısa bi bilgilendirme yapmışlardı hatırlarsanız orda hem sabiha gökçenin vardiyasını hemde ' mülakata girince isteyenler sabiha gökçen tercihim ama istanbul havalinanı da olur desin' denmişti
Banada sordular Saw önceliğim dedim ama sonradan iga çıktı

Evet mülakatta sabiha gökçen zor dedi eğitmen. Orayı istiyorsanız belirtin ama şansınız düşer haberiniz olsun sonra neden mülakatta geçemedim diye dert yanmayın dedi.

Yeni eğitimler ne zaman başlar ben bugün sordum bayram dan sonra tahminen dediler önceden evrak verenler kaç gün sonra eğitime çağrıldılar acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.