TGS Tgs Yhm Izin Hakkı

• Konbuyu başlatan Hüzünlükek
  • Başlangıç tarihi
Sabah vardiyası : 06.30-14.30(2 gün)
Akşam: 14.30-22.30 (2 gün)
Gece:22.30-6.30 (2 gün)
İzin: 2 gün

Arkadaşlar bizim izin günümüz böyle ama 8 gün oluyor anlamadım 1.5 gün mü izin yapcaz yoksa gerçekten dolu dolu 2 günümüz izinli mi olacak?

Arkadaşlar bizim izin günümüz böyle ama 8 gün oluyor anlamadım 1.5 gün mü izin yapcaz yoksa gerçekten dolu dolu 2 günümüz izinli mi olacak?
Son gün 6.30 da çıltıktan sonra akşama kadar bir gün oluyor bir de ertesi gün tüm gün izin. Sonra tekrar sabahçı

Mola hakları nasıl kaç dakika mola var?

Son gün 6.30 da çıltıktan sonra akşama kadar bir gün oluyor bir de ertesi gün tüm gün izin. Sonra tekrar sabahçı
O gün uyuyarak geçecek aslında izin olmuyor 😅1.5 gün izin doğruymuş

Teknik olarak 48 saat iznin var ama gece vardiyasından çıktığın için ilk 6-7 saat uyku ile geçiyor. 1.5 günden biraz fazla yani

Teknik olarak 48 saat iznin var ama gece vardiyasından çıktığın için ilk 6-7 saat uyku ile geçiyor. 1.5 günden biraz fazla yani
evet gece vardiyasından itibaren 2 gün iznin yok aslında yol ve uykuyla geçicek yarısı ama yine fena sayılmaz

Ben yolu dert ediyorum Kartaldan İstanbul havaalanı en az 1.30 saat o da trafiksiz Nası olcak bilmiyorum

Keşke kuzey marmara otoyolu üzerinden 3. Köprü yolu ile ulaşım sağlasalar öyle çok çok daha hızlı Ayrıca trafik derdinde olmaz

Yok bulunmadım Ama ilerleyen aylarda kesin bulunucam

Öyle mi Ama çalışan sayısı yeterliyse saw da biraz zor olabilir

Öyle mi Ama çalışan sayısı yeterliyse saw da biraz zor olabilir
Mülakata girmeden kısa bi bilgilendirme yapmışlardı hatırlarsanız orda hem sabiha gökçenin vardiyasını hemde ' mülakata girince isteyenler sabiha gökçen tercihim ama istanbul havalinanı da olur desin' denmişti

Mülakata girmeden kısa bi bilgilendirme yapmışlardı hatırlarsanız orda hem sabiha gökçenin vardiyasını hemde ' mülakata girince isteyenler sabiha gökçen tercihim ama istanbul havalinanı da olur desin' denmişti
Banada sordular Saw önceliğim dedim ama sonradan iga çıktı

Evet mülakatta sabiha gökçen zor dedi eğitmen. Orayı istiyorsanız belirtin ama şansınız düşer haberiniz olsun sonra neden mülakatta geçemedim diye dert yanmayın dedi.

Evet mülakatta sabiha gökçen zor dedi eğitmen. Orayı istiyorsanız belirtin ama şansınız düşer haberiniz olsun sonra neden mülakatta geçemedim diye dert yanmayın dedi.
Sadece sabiha gökçen derseniz düşer her ikisini de diyin dediler

Yeni eğitimler ne zaman başlar ben bugün sordum bayram dan sonra tahminen dediler önceden evrak verenler kaç gün sonra eğitime çağrıldılar acaba?

Yeni eğitimler ne zaman başlar ben bugün sordum bayram dan sonra tahminen dediler önceden evrak verenler kaç gün sonra eğitime çağrıldılar acaba?
Kaç kişi vardı bugün çok kalabalık mıydı

Konuyu okuyanlar;