Nasıl gidiyor eğitimler ne kadar oldu birde saç sakal kıyafet serbest mi
Saç sakal serbest işbaşı yapana kadar, kıyafet ise artık tgs personeli olduğumuz için dikkat etmemizi istiyorlar resmi giyinmek iyidir. Eğitim için son 5 gün kaldı haftaya salı son gün. İlk üç gün işbaşı eğitimi sonra da yhm, bilet, bagaj konuları ünite ünite işleniyor her ünite sonunda sınav oluyor

Saç sakal serbest işbaşı yapana kadar, kıyafet ise artık tgs personeli olduğumuz için dikkat etmemizi istiyorlar resmi giyinmek iyidir. Eğitim için son 5 gün kaldı haftaya salı son gün. İlk üç gün işbaşı eğitimi sonra da yhm, bilet, bagaj konuları ünite ünite işleniyor her ünite sonunda sınav oluyor
Ders saatleri nasil oluyor bir de egitimler her gun dtm'de mi gerceklesiyor ve sey duymustum egitim baslangicinda sigorta girisi yapiliyormus peki maas odemesi aliniyor mu

Ders saatleri nasil oluyor bir de egitimler her gun dtm'de mi gerceklesiyor ve sey duymustum egitim baslangicinda sigorta girisi yapiliyormus peki maas odemesi aliniyor mu
Eğitimin ilk günü sigorta başlıyor maaş konusunda net bilgim yok. İlk üç gün kuyumcukentte sonraki günler kalabalık olduğumuz için sınıflara bölünüyoruz bir kısım dtm bir kısım shgm de. Eğitim 8.30-9 da başlıyor shgm de 3 buçukta bitiyor dtm de 4.-4.30 arası ders bitiyor.

Eğitimin ilk günü sigorta başlıyor maaş konusunda net bilgim yok. İlk üç gün kuyumcukentte sonraki günler kalabalık olduğumuz için sınıflara bölünüyoruz bir kısım dtm bir kısım shgm de. Eğitim 8.30-9 da başlıyor shgm de 3 buçukta bitiyor dtm de 4.-4.30 arası ders bitiyor.
Kaç kişisiniz

Hayır max 20 kişilik oluyor 100 kişi bile olsa bölüyorlar biz şuan öyleyiz
Sana ne zaman döndüler ve nasıl döndüler ben 3 gün önce sağlık raporunu falan bıraktım 24 Nisan da eğitim başlayacak falan dendi ama ne dönüş var ne bişey var nasıl öğrenebilirim bu bilgin var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.