Peki eğitim sınıfları kaç kişi oluyorBugun biri ik ile konuşuyordu son eğitim sınıfı 2 mayıs dedi ik ama baska bisi duymadim, konunun başını sonunu bilmiyorum ümitsizlik vermek istemem
Harekat için 20 dendi yhmde oyledirPeki eğitim sınıfları kaç kişi oluyor
Harekat az oluyor yhm daha fazlaHarekat için 20 dendi yhmde oyledir
Toplam kisi sayisini soylemedim ben siniflar 20şer kişi dedim toplam kac sinif var bilmiyorumHarekat az oluyor yhm daha fazla
Yhmde sınıflar 20 kişi olmuyor 100 e yakın oluyor minumum 50Toplam kisi sayisini soylemedim ben siniflar 20şer kişi dedim toplam kac sinif var bilmiyorum
Zaten harekat için nadir alım yapıyorlar ondada bir sınıf açılıyor genelde 15 -20 kişi oluyorToplam kisi sayisini soylemedim ben siniflar 20şer kişi dedim toplam kac sinif var bilmiyorum
Günlük kaç saat ders oluyoZaten harekat için nadir alım yapıyorlar ondada bir sınıf açılıyor genelde 15 -20 kişi oluyor
9 ila 3-5 arası günden güne degisebilir erken cikarsin gec cikarsinGünlük kaç saat ders oluyo
Hayırlı olsun yhm için mi girmiştiniz20 Mart için olumlu dönüş aldım arkadaşlar mesajla geldi sağlık bilgisi için sonra arayacaklarini soylediler
evetHayırlı olsun yhm için mi girmiştiniz
İstanbulmuEv
evet
Evetİstanbulmu
Bugun biri ik ile konuşuyordu son eğitim sınıfı 2 mayıs dedi ik ama baska bisi duymadim, konunun başını sonunu bilmiyorum ümitsizlik vermek istemesi
Maalesef kimse ulasamiyor kendilerine, dtm ye gidebilirsiniz veya mail atabilirsiniz benim mailime dönmüşlerdiIk ile iletişime geçebileceğim bir numara var mı acaba bir bilginiz var mı
Hayır max 20 kişilik oluyor 100 kişi bile olsa bölüyorlar biz şuan öyleyizYhmde sınıflar 20 kişi olmuyor 100 e yakın oluyor minumum 50