Flyinghigh

Üye
15 Nis 2024
3
0
0
Selam arkadaşlar, 1 Nisan’da tüm evraklarımı DTM’de teslim ettim ancak henüz eğitm için aranmadım. Araya bayram girdiği için olduğunu düşünüyorum ancak benimle aynı durumda olan var mı?

Selam arkadaşlar, 1 Nisan’da tüm evraklarımı DTM’de teslim ettim ancak henüz eğitm için aranmadım. Araya bayram girdiği için olduğunu düşünüyorum ancak benimle aynı durumda olan var mı?
merhabalar sanırım ayarlama yapılıyordur şu an bir de mülakata ne zaman girdiniz acaba ve olumlu mesajı ne zaman almıştınız

Arkadaşlar 1 nisan sonrası ilk ekip bitti , bayram sonrası 9 gün yeni grup var o yüzden . Size dönüş ay başı gibi olur gibi .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.