TGS Tgs Yhm 1 Nisan Evrak Teslimi Sonrası

• Konbuyu başlatan Flyinghigh
  • Başlangıç tarihi
Flyinghigh

Flyinghigh

HavaPersonel.Com
Selam arkadaşlar, 1 Nisan’da tüm evraklarımı DTM’de teslim ettim ancak henüz eğitm için aranmadım. Araya bayram girdiği için olduğunu düşünüyorum ancak benimle aynı durumda olan var mı?

thirtythree

thirtythree

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Selam arkadaşlar, 1 Nisan’da tüm evraklarımı DTM’de teslim ettim ancak henüz eğitm için aranmadım. Araya bayram girdiği için olduğunu düşünüyorum ancak benimle aynı durumda olan var mı?
merhabalar sanırım ayarlama yapılıyordur şu an bir de mülakata ne zaman girdiniz acaba ve olumlu mesajı ne zaman almıştınız

Flyinghigh

Flyinghigh

HavaPersonel.Com
merhabalar sanırım ayarlama yapılıyordur şu an bir de mülakata ne zaman girdiniz acaba ve olumlu mesajı ne zaman almıştınız
19 Mart’ta kurul mülakatına girdim, 29 Mart’ta olumlu dönüş aldım. 1 Nisan’da da evraklarımı teslim ettim.

H

hertzson

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 1 nisan sonrası ilk ekip bitti , bayram sonrası 9 gün yeni grup var o yüzden . Size dönüş ay başı gibi olur gibi .

thirtythree

thirtythree

Arkadaşlar 1 nisan sonrası ilk ekip bitti , bayram sonrası 9 gün yeni grup var o yüzden . Size dönüş ay başı gibi olur gibi .
Evrakları 1 Nisan'da teslim etmiş biri için çok uzun değil mi mayıs başı

Cassian.Andor

Cassian.Andor

Banada dönmemişlerdi ulaştım sağlıktan olumsuz vermişler. Sizinde durum benzerdir belki çünkü belgeleri teslim eden herkes eğitime başladı

Aviationlove

Aviationlove

Hangi sebeple olumsuz vermişler acaba

thirtythree

thirtythree

Banada dönmemişlerdi ulaştım sağlıktan olumsuz vermişler. Sizinde durum benzerdir belki çünkü belgeleri teslim eden herkes eğitime başladı
olumsuz olmasinin sebebi neymis ki ozel degilse tabii

N

nilsson

HavaPersonel.Com
Çalışabilir raporunu verdiğiniz gibi söylediler mi olumlu olduğunu yoksa tekrar bi dönüş mü beklediniz. Çünkü ben de doktora çalışabilir raporumu verdim, İK seni arayacak haber bekle olumlu olumsuz dedi doktor
Hallettim hocam olumluya döndü

Cassian.Andor

Cassian.Andor

Çalışabilir raporunu verdiğiniz gibi söylediler mi olumlu olduğunu yoksa tekrar bi dönüş mü beklediniz. Çünkü ben de doktora çalışabilir raporumu verdim, İK seni arayacak haber bekle olumlu olumsuz dedi doktor
Doktor yoktu ben verdiğimde sonradan arayacağız dediler ertesi gün aradılar doktor olumluya çevirdi diye haber verdiler.

Sizinde sıkıntınız vardı sizde benim gibi gidip konuştunuz galiba

Konuyu okuyanlar;