Flyinghigh
HavaPersonel.Com
Selam arkadaşlar, 1 Nisan’da tüm evraklarımı DTM’de teslim ettim ancak henüz eğitm için aranmadım. Araya bayram girdiği için olduğunu düşünüyorum ancak benimle aynı durumda olan var mı?
merhabalar sanırım ayarlama yapılıyordur şu an bir de mülakata ne zaman girdiniz acaba ve olumlu mesajı ne zaman almıştınızSelam arkadaşlar, 1 Nisan’da tüm evraklarımı DTM’de teslim ettim ancak henüz eğitm için aranmadım. Araya bayram girdiği için olduğunu düşünüyorum ancak benimle aynı durumda olan var mı?
19 Mart’ta kurul mülakatına girdim, 29 Mart’ta olumlu dönüş aldım. 1 Nisan’da da evraklarımı teslim ettim.merhabalar sanırım ayarlama yapılıyordur şu an bir de mülakata ne zaman girdiniz acaba ve olumlu mesajı ne zaman almıştınız
Hiç arayıp sordunuzmu19 Mart’ta kurul mülakatına girdim, 29 Mart’ta olumlu dönüş aldım. 1 Nisan’da da evraklarımı teslim ettim.
2 mayıs yazmış biri eğitim için19 Mart’ta kurul mülakatına girdim, 29 Mart’ta olumlu dönüş aldım. 1 Nisan’da da evraklarımı teslim ettim.
Telefonu açmıyorlar maalesef, emaile de dönmedilerHiç arayıp sordunuzmu
o son eğitim sınıfıyla ilgili bir şeydi sanki 1 Nisan'da evrak teslimi yapan birisini o kadar bekletmezler2 mayıs yazmış biri eğitim için
Ama 15 nisanda bugün de eğitim sınıfı açtılaro son eğitim sınıfıyla ilgili bir şeydi sanki 1 Nisan'da evrak teslimi yapan birisini o kadar bekletmezler
Sizi 15 nisanda eğitime dahil etmeleri gerekiyor du bi giidn bakın bence dtmyeTelefonu açmıyorlar maalesef, emaile de dönmediler
Evrakları 1 Nisan'da teslim etmiş biri için çok uzun değil mi mayıs başıArkadaşlar 1 nisan sonrası ilk ekip bitti , bayram sonrası 9 gün yeni grup var o yüzden . Size dönüş ay başı gibi olur gibi .
Banada dönmemişlerdi ulaştım sağlıktan olumsuz vermişler. Sizinde durum benzerdir belki çünkü belgeleri teslim eden herkes eğitime başladıSelam arkadaşlar, 1 Nisan’da tüm evraklarımı DTM’de teslim ettim ancak henüz eğitm için aranmadım. Araya bayram girdiği için olduğunu düşünüyorum ancak benimle aynı durumda olan var mı?
Nasıl ulaştınız paylaşabilir misinizBanada dönmemişlerdi ulaştım sağlıktan olumsuz vermişler. Sizinde durum benzerdir belki çünkü belgeleri teslim eden herkes eğitime başladı
Tgs'nin kendi sitesinden mesaj ileNasıl ulaştınız paylaşabilir misiniz
olumsuz olmasinin sebebi neymis ki ozel degilse tabiiBanada dönmemişlerdi ulaştım sağlıktan olumsuz vermişler. Sizinde durum benzerdir belki çünkü belgeleri teslim eden herkes eğitime başladı
Çalışabilir raporu verecektiniz en son ne oldu durumunuz?Banada dönmemişlerdi ulaştım sağlıktan olumsuz vermişler. Sizinde durum benzerdir belki çünkü belgeleri teslim eden herkes eğitime başladı
Hallettim hocam olumluya döndüÇalışabilir raporu verecektiniz en son ne oldu durumunuz?
Hallettim hocam olumluya döndü
Doktor yoktu ben verdiğimde sonradan arayacağız dediler ertesi gün aradılar doktor olumluya çevirdi diye haber verdiler.Çalışabilir raporunu verdiğiniz gibi söylediler mi olumlu olduğunu yoksa tekrar bi dönüş mü beklediniz. Çünkü ben de doktora çalışabilir raporumu verdim, İK seni arayacak haber bekle olumlu olumsuz dedi doktor