Online yabancı dil ve diğer testlerinizin sonucu neticesinde 15.02.2024 Perşembe tarihinde saat 15:00 de yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Aşağıdaki numaralardan tarafımızla iletişime geçebilirsiniz. 0212 463 36 02 - 0212 463 36 36 B234
Bana böyle bi mail gelmiş Bundan sonra kaç aşama kalıyor
Bu mesaj size ne zaman geldi acaba yeni mi geldi

Arkadaslar bgun yerinde sinava gren arkadasin biri gorevliye sormus ne zman donus yaparlar die oda marta kadar olumlu olumsuz donusler yapilacak demis havacilikpersonelalimlari insta sayfasi paylasmis smdi.

• Like
Tepkiler: elfelf
Arkadaslar bgun yerinde sinava gren arkadasin biri gorevliye sormus ne zman donus yaparlar die oda marta kadar olumlu olumsuz donusler yapilacak demis havacilikpersonelalimlari insta sayfasi paylasmis smdi.
Adminde instagramda paylaştığı şeyleri formda yazılanlara göre paylaşıyor

• Like
Tepkiler: havacilik
Online yabancı dil ve diğer testlerinizin sonucu neticesinde 15.02.2024 Perşembe tarihinde saat 15:00 de yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Aşağıdaki numaralardan tarafımızla iletişime geçebilirsiniz. 0212 463 36 02 - 0212 463 36 36 B234
Bana böyle bi mail gelmiş Bundan sonra kaç aşama kalıyor
Merhaba online sınava ne zaman girmiştiniz?

Dün geldi bugün sınava girceksin yani
Peki online sınava ne zaman girmiştin ?
1hafta 10 gün kadar oldu ama Ben şimdi sınav dediklerine göre gelen mesajda mülakat fln olmıcak heralde ingilizce sınava gidiyorum dimi Test gibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.