TGS Tgs yerinde sınava giren arkadaslardan bilgi

• Konbuyu başlatan Kevser6
  • Başlangıç tarihi
Arkadaslar merhaba tgs yerinde sınav bitiminden hemen sonra herhangi bir yere yönlendiriliyor muyuz yoksa sınav bitimi direkt çıkabilir miyiz

Elinizde bir kağıt oluyor gruplara bölündüğünüz için. Ancak o kağıt sizde kalıyor

Kağıda isim soyisim imza atiosnz sonra aliolar kagtlari kagttq sisteme gris şifreniz de yazıyor sizde kalmiyor kagit topladilar.

Kağıda isim soyisim imza atiosnz sonra aliolar kagtlari kagttq sisteme gris şifreniz de yazıyor sizde kalmiyor kagit topladilar.
Sizinkileri topladılar demekki fakat bizimkiler toplanmadı.

Online yabancı dil ve diğer testlerinizin sonucu neticesinde 15.02.2024 Perşembe tarihinde saat 15:00 de yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Aşağıdaki numaralardan tarafımızla iletişime geçebilirsiniz. 0212 463 36 02 - 0212 463 36 36 B234
Bana böyle bi mail gelmiş Bundan sonra kaç aşama kalıyor

Online yabancı dil ve diğer testlerinizin sonucu neticesinde 15.02.2024 Perşembe tarihinde saat 15:00 de yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Aşağıdaki numaralardan tarafımızla iletişime geçebilirsiniz. 0212 463 36 02 - 0212 463 36 36 B234
1 o da kurul

Geçebilirseniz kurul daveti gelmesini bekliyorsunuz.

bende hala yerinde sınav için msj bekliyorum ayt için 2. partlar başladığına göre haftaya kadar ayt için mesajlarda gelir tahminimce. sizce?

Konuyu okuyanlar;