K
Kevser6
HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba tgs yerinde sınav bitiminden hemen sonra herhangi bir yere yönlendiriliyor muyuz yoksa sınav bitimi direkt çıkabilir miyiz
peki sınav süresi online sınavdaki gibi 40 dakika değil mi yanlış bilmiyorsamElinizde bir kağıt oluyor gruplara bölündüğünüz için. Ancak o kağıt sizde kalıyor
Kağıdı aldılar bizden benim girdiğim günElinizde bir kağıt oluyor gruplara bölündüğünüz için. Ancak o kağıt sizde kalıyor
Kağıdı aldılar bizden benim girdiğim gün
Sizinkileri topladılar demekki fakat bizimkiler toplanmadı.Kağıda isim soyisim imza atiosnz sonra aliolar kagtlari kagttq sisteme gris şifreniz de yazıyor sizde kalmiyor kagit topladilar.
Evet yanlış hatırlamıyorsam 32 soru 40 dakika idi.peki sınav süresi online sınavdaki gibi 40 dakika değil mi yanlış bilmiyorsam
teşekkür ediyorumEvet yanlış hatırlamıyorsam 32 soru 40 dakika idi.
Rica ederim. Kağıt konusunu siz sorun yine de ama sınav bitimi direkt çıkıyorsunuzteşekkür ediyorum
tamamdır mutlaka sorarımRica ederim. Kağıt konusunu siz sorun yine de ama sınav bitimi direkt çıkıyorsunuz
Mülakat davetleri bitti mi diye de sorar mısınıztamamdır mutlaka sorarım
yerinde sınav için mesaj yeni mi geldi? ben de bekliyorum da.teşekkür ediyorum
1 o da kurulOnline yabancı dil ve diğer testlerinizin sonucu neticesinde 15.02.2024 Perşembe tarihinde saat 15:00 de yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Aşağıdaki numaralardan tarafımızla iletişime geçebilirsiniz. 0212 463 36 02 - 0212 463 36 36 B234
Bana böyle bi mail gelmiş Bundan sonra kaç aşama kalıyor
Geçebilirseniz kurul daveti gelmesini bekliyorsunuz.Online yabancı dil ve diğer testlerinizin sonucu neticesinde 15.02.2024 Perşembe tarihinde saat 15:00 de yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. Aşağıdaki numaralardan tarafımızla iletişime geçebilirsiniz. 0212 463 36 02 - 0212 463 36 36 B234
Bana böyle bi mail gelmiş Bundan sonra kaç aşama kalıyor
Yüzyüze speaking ing dimi Yoksa test miGeçebilirseniz kurul daveti gelmesini bekliyorsunuz.
Kurul nasıl test olabilir ki yani yarısı türkçe yarısı ingilizce konuşmalı bir kurul diyeyimYüzyüze speaking ing dimi Yoksa test mi