Siz hangi havalimanı için başvurmuştunuzMülakat nasıldı sorular vs bende perşembe gidicemde
Siz hangi havalimanı için başvurmuştunuzMülakat nasıldı sorular vs bende perşembe gidicemde
SabihaSiz hangi havalimanı için başvurmuştunuz
Mülakat nasıldı neler sorulduCumartesi mülakata girdim ne zaman sonuçlanır. Bu hafta mesaj gelir vs diyenler var.
Eski alımlar hakkında ki başlığı bulamadım nerden baktınız acabaGeçen seneki 2 iş alımında yazılan yazışmalar forumda duruyor onlara bakıp bi çıkarım yapabilirsiniz isterseniz . Mülakat sırasında dönüş için bişey demedilermi size
tüm ilanlar mı yoksa antalya bazlı mı?Ben bugün Antalya’da görüşmeye geldim mevsimlik alıyoruz 6 aylık dediler kadrolu almıyoruz artık diyorlar ve verdikleri para çok düşük ben artık insanlarla alay ettiklerini düşünmeye başladım o paraya insanlar nasıl geçinecek kiramı ve faturalarımı ödersem geriye bir hiç kalıyor o kadar söyleyeyim böyle büyük bir firmanın maaşlarının bu kadar düşük olması şaşırttı beni açıkçası ve bu mevsimlik işçi diye aldıklarını önceden belirtmeleri gerekiyor hem komik bir para veriyorlar hem mevsimlik alıyorlar ben bu iş mülakatı için Bursa’dan kalkıp Antalya’ya geldim birde beğenmeyen kabul etmeyen direkt çıkabilir diyorlar insanları böyle köle gibi işlerine geldiği tarihlerde çalıştırıp sonra işten çıkarmaları hiç doğru değil mülakata girmedim bile direkt çıktım yazık gerçekten kimsenin hayallerini yıkmak istemem tabiki ama benim fikrim bu
Ana menüde sayfayı biraz aşağı kaydırırsanız yer hizmetleri yazıyor ordan tgs yer hizmetlerini seçin . Seçtikten sonra ramp hizmetleri işçisi yazıyor yine orayı seçin . Sayfları biraz geriye kaydırırsanız görebilirsinizEski alımlar hakkında ki başlığı bulamadım nerden baktınız acaba
o sadece Antalya bazındadır.Ben bugün Antalya’da görüşmeye geldim mevsimlik alıyoruz 6 aylık dediler kadrolu almıyoruz artık diyorlar ve verdikleri para çok düşük ben artık insanlarla alay ettiklerini düşünmeye başladım o paraya insanlar nasıl geçinecek kiramı ve faturalarımı ödersem geriye bir hiç kalıyor o kadar söyleyeyim böyle büyük bir firmanın maaşlarının bu kadar düşük olması şaşırttı beni açıkçası ve bu mevsimlik işçi diye aldıklarını önceden belirtmeleri gerekiyor hem komik bir para veriyorlar hem mevsimlik alıyorlar ben bu iş mülakatı için Bursa’dan kalkıp Antalya’ya geldim birde beğenmeyen kabul etmeyen direkt çıkabilir diyorlar insanları böyle köle gibi işlerine geldiği tarihlerde çalıştırıp sonra işten çıkarmaları hiç doğru değil mülakata girmedim bile direkt çıktım yazık gerçekten kimsenin hayallerini yıkmak istemem tabiki ama benim fikrim bu
Yemek kartından bahsedildi mi acaba? Orda suan calısan bir arkadaşa ulaştık da yemek kartı veriliyormuş iga gibi yemekhane de değil.sabiha için
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.