Pozisyon veya İlan Adı
Ramp İşçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
mülakat daveti gelen ve giden arkadaşlar sabiha için mi başvurdunuz yoksa istanbul havaalanı mı

Ben bugün Antalya’da görüşmeye geldim mevsimlik alıyoruz 6 aylık dediler kadrolu almıyoruz artık diyorlar ve verdikleri para çok düşük ben artık insanlarla alay ettiklerini düşünmeye başladım o paraya insanlar nasıl geçinecek kiramı ve faturalarımı ödersem geriye bir hiç kalıyor o kadar söyleyeyim böyle büyük bir firmanın maaşlarının bu kadar düşük olması şaşırttı beni açıkçası ve bu mevsimlik işçi diye aldıklarını önceden belirtmeleri gerekiyor hem komik bir para veriyorlar hem mevsimlik alıyorlar ben bu iş mülakatı için Bursa’dan kalkıp Antalya’ya geldim birde beğenmeyen kabul etmeyen direkt çıkabilir diyorlar insanları böyle köle gibi işlerine geldiği tarihlerde çalıştırıp sonra işten çıkarmaları hiç doğru değil mülakata girmedim bile direkt çıktım yazık gerçekten kimsenin hayallerini yıkmak istemem tabiki ama benim fikrim bu

• Like
Tepkiler: Yağmurkurt
Ben bugün Antalya’da görüşmeye geldim mevsimlik alıyoruz 6 aylık dediler kadrolu almıyoruz artık diyorlar ve verdikleri para çok düşük ben artık insanlarla alay ettiklerini düşünmeye başladım o paraya insanlar nasıl geçinecek kiramı ve faturalarımı ödersem geriye bir hiç kalıyor o kadar söyleyeyim böyle büyük bir firmanın maaşlarının bu kadar düşük olması şaşırttı beni açıkçası ve bu mevsimlik işçi diye aldıklarını önceden belirtmeleri gerekiyor hem komik bir para veriyorlar hem mevsimlik alıyorlar ben bu iş mülakatı için Bursa’dan kalkıp Antalya’ya geldim birde beğenmeyen kabul etmeyen direkt çıkabilir diyorlar insanları böyle köle gibi işlerine geldiği tarihlerde çalıştırıp sonra işten çıkarmaları hiç doğru değil mülakata girmedim bile direkt çıktım yazık gerçekten kimsenin hayallerini yıkmak istemem tabiki ama benim fikrim bu
tüm ilanlar mı yoksa antalya bazlı mı?

Eski alımlar hakkında ki başlığı bulamadım nerden baktınız acaba
Ana menüde sayfayı biraz aşağı kaydırırsanız yer hizmetleri yazıyor ordan tgs yer hizmetlerini seçin . Seçtikten sonra ramp hizmetleri işçisi yazıyor yine orayı seçin . Sayfları biraz geriye kaydırırsanız görebilirsiniz

• Like
Tepkiler: gunes
o sadece Antalya bazındadır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.