Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben normal 21 mart ilaninda basvurmustum İstanbul için sonra mülakata girdim ama dönüş alamadım, bu durumda bekleyen de 10 kişi falan var. ne zaman dönüş alacağız bilemiyorum
Tgs’de calısan bir tanıdıgımdan duydugum kadarıyla Dünya Ticaret Merkezine CV bırakılaniliyormuş başvuru için,daha sonra içeriden tanıdığınız biri varsa o şekilde cvinizin ik’ya geçmesi daha hızlı oluyormus sadece
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.