TGS Tgs yer hizmetleri

• Konbuyu başlatan rumay
  • Başlangıç tarihi
R

rumay

HavaPersonel.Com
Tgs mülakatına giren olumlu yada olumsuz geri dönüş alan aranan oldu mu bilginiz varmı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Hangi departman için soruyorsunuz bunu da belirtin lütfen

R

rumay

HavaPersonel.Com
Tgs yolcu hizmetleri memurluğu

admin

admin

Admin
Moderatör
Şu an sadece ramp operasyon memurları eğitim alıyorlar. Başka bir bilgi yok.

R

rumay

HavaPersonel.Com
İlginize teşekkür ederim.

E

Enes2456

HavaPersonel.Com
Tgs ne zaman ilan açar bir bilgisi veya fikri olan var mı

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Bu eylülde açılma ihtimali azda olsa var ama genelde mart ayında açıyorlar

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar alım sürekli var yani alım durdu gibi bir şey olmuyor. Zaten çalışan sayısı bu kadar fazla olan şirketlerde sürekli bir personel sirkülasyonu olur ancak ilan gelmiyor. Bir şekilde sizin başvurunuzu iletmeniz gerekiyor.

N

Neithan

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar alım sürekli var yani alım durdu gibi bir şey olmuyor. Zaten çalışan sayısı bu kadar fazla olan şirketlerde sürekli bir personel sirkülasyonu olur ancak ilan gelmiyor. Bir şekilde sizin başvurunuzu iletmeniz gerekiyor.
Başvuruyu nasıl iletebiliriz, elden CV mi bırakmalıyız?

admin

admin

Admin
Moderatör
Başvuruyu nasıl iletebiliriz, elden CV mi bırakmalıyız?
Elden cv siz bırakamıyorsunuz. Ancak firmada çalışan veya irtibatlı biri ile iletebiliyorsunuz. Cv iletmeniz işe kesin gireceğiniz anlamına gelmiyor yine mülakatlara alınıyorsunuz sadece değerlendirme sürecine katılabilmenizi sağlıyor.

E

endi

HavaPersonel.Com
Elden cv siz bırakamıyorsunuz. Ancak firmada çalışan veya irtibatlı biri ile iletebiliyorsunuz. Cv iletmeniz işe kesin gireceğiniz anlamına gelmiyor yine mülakatlara alınıyorsunuz sadece değerlendirme sürecine katılabilmenizi sağlıyor.
Tgs’de calısan bir tanıdıgımdan duydugum kadarıyla Dünya Ticaret Merkezine CV bırakılaniliyormuş başvuru için,daha sonra içeriden tanıdığınız biri varsa o şekilde cvinizin ik’ya geçmesi daha hızlı oluyormus sadece

admin

admin

Admin
Moderatör
Tgs’de calısan bir tanıdıgımdan duydugum kadarıyla Dünya Ticaret Merkezine CV bırakılaniliyormuş başvuru için,daha sonra içeriden tanıdığınız biri varsa o şekilde cvinizin ik’ya geçmesi daha hızlı oluyormus sadece
Maalesef böyle bir uygulama yok. Kapıdan geri çeviriler. Elden cv almıyorlar.

R

rumay

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar adminin dediğine katılıyorum malesef elden cv almıyorlar geri çevriliyorsunuz.Bi tanıdığım elden cv vermeye dtmye gittiğinde geri çevirmişlerdi.

M

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Ben mart 21 başvurdum ilana bana bi dönüş yapılmadı peki biz ne olcaz bilen varsa yazsın sevinirim

D

dddee

HavaPersonel.Com
Geri dönüş almayan binlerce kişi vardır kesin bende dahil :(
Günlük en az 20-30 kişi belki daha fazla kişi iş için gidiyor ama maalesef işten biri çıkacak yada toplu alım olacak ki anca alasınlar toplu alımdada zaten max 30-40 kişi alıyorlar. Onlarda zaten r*f*rans ile gidiyor.

Konuyu okuyanlar;