R
rumay
HavaPersonel.Com
Tgs mülakatına giren olumlu yada olumsuz geri dönüş alan aranan oldu mu bilginiz varmı?
Genel ilan mart-nisan aylarında açılıyor.Tgs ne zaman ilan açar bir bilgisi veya fikri olan var mı
Genel ilan mart-nisan aylarında açılıyor.
Başvuruyu nasıl iletebiliriz, elden CV mi bırakmalıyız?Arkadaşlar alım sürekli var yani alım durdu gibi bir şey olmuyor. Zaten çalışan sayısı bu kadar fazla olan şirketlerde sürekli bir personel sirkülasyonu olur ancak ilan gelmiyor. Bir şekilde sizin başvurunuzu iletmeniz gerekiyor.
Elden cv siz bırakamıyorsunuz. Ancak firmada çalışan veya irtibatlı biri ile iletebiliyorsunuz. Cv iletmeniz işe kesin gireceğiniz anlamına gelmiyor yine mülakatlara alınıyorsunuz sadece değerlendirme sürecine katılabilmenizi sağlıyor.Başvuruyu nasıl iletebiliriz, elden CV mi bırakmalıyız?
Ankara için geçerli olabilirmiBu eylülde açılma ihtimali azda olsa var ama genelde mart ayında açıyorlar
Tgs’de calısan bir tanıdıgımdan duydugum kadarıyla Dünya Ticaret Merkezine CV bırakılaniliyormuş başvuru için,daha sonra içeriden tanıdığınız biri varsa o şekilde cvinizin ik’ya geçmesi daha hızlı oluyormus sadeceElden cv siz bırakamıyorsunuz. Ancak firmada çalışan veya irtibatlı biri ile iletebiliyorsunuz. Cv iletmeniz işe kesin gireceğiniz anlamına gelmiyor yine mülakatlara alınıyorsunuz sadece değerlendirme sürecine katılabilmenizi sağlıyor.
Maalesef böyle bir uygulama yok. Kapıdan geri çeviriler. Elden cv almıyorlar.Tgs’de calısan bir tanıdıgımdan duydugum kadarıyla Dünya Ticaret Merkezine CV bırakılaniliyormuş başvuru için,daha sonra içeriden tanıdığınız biri varsa o şekilde cvinizin ik’ya geçmesi daha hızlı oluyormus sadece
Ben de aynı şekilde hala bekliyorum, değerlendirilecek miyiz bir fikrim yokBen mart 21 başvurdum ilana bana bi dönüş yapılmadı peki biz ne olcaz bilen varsa yazsın sevinirim
Geri dönüş almayan binlerce kişi vardır kesin bende dahilBen de aynı şekilde hala bekliyorum, değerlendirilecek miyiz bir fikrim yok
Günlük en az 20-30 kişi belki daha fazla kişi iş için gidiyor ama maalesef işten biri çıkacak yada toplu alım olacak ki anca alasınlar toplu alımdada zaten max 30-40 kişi alıyorlar. Onlarda zaten r*f*rans ile gidiyor.Geri dönüş almayan binlerce kişi vardır kesin bende dahil