Online sınav kolay oluyor stres yapmanıza gerek yok, ingilizce seviyesi bence B1 seviyesinde falan listening soruları oluyor dinleyip ona göre işaretleme yapıyorsunuz, genel yetenek de bence çok basit sadece birkaç sayısal mantık sorusu soruyorlar onlarında mantığını çözunce halledersiniz.
Başarılar
Tamam çok teşekkür ederim çok soru sordum kusura bakmayın sonra tekrar yanlarına çağırıp böyle İngilizce test mi yapıyorlar yoksa artık yüz yüze mi oluyor son sorum nolur kusura bakmayın

İŞKUR iEP programının kapsamını, ilk iki ay günlük 850 TL mi alınacağını yoksa bu programa katılanların maaşında herhangi bir değişiklik olup olmayacağını bilhassa sorup yarın buraya yazarsanız çok sevinir, şimdiden başarılar dileriz. 🙏 ✈️
bu programa katılanlar günlük 850 tl alacakmış 2 ay.

• Like
Tepkiler: gunes
Tamam çok teşekkür ederim çok soru sordum kusura bakmayın sonra tekrar yanlarına çağırıp böyle İngilizce test mi yapıyorlar yoksa artık yüz yüze mi oluyor son sorum nolur kusura bakmayın
Online sınavdan sonra olumlu olanları yerinde aynı sınava ama gözetmen eşliğinde girmek için çağırıyorlar yüzyüze konuşma yok,yerinde sınavda da ardından oolumlu sonuç alan kişileri yüzyüze speaking için çağırdılar ben iki gün önce girdim işte nasıl geçtiğini de yazdım zaten,bundan sonrası artık nasip olumlu olursa eğitime alacaklarını sonra işbaşı olduğunu söylediler.

• Like
Tepkiler: brctnc
Online sınavdan sonra olumlu olanları yerinde aynı sınava ama gözetmen eşliğinde girmek için çağırıyorlar yüzyüze konuşma yok,yerinde sınavda da ardından oolumlu sonuç alan kişileri yüzyüze speaking için çağırdılar ben iki gün önce girdim işte nasıl geçtiğini de yazdım zaten,bundan sonrası artık nasip olumlu olursa eğitime alacaklarını sonra işbaşı olduğunu söylediler.
Tamam çok teşekkür ederim tekrar

Dün girmiş birisi olarak,bilgilerim taze, bizede söylenen durum bu,işkur 2 ay maaşınızi ödeyecek bizle alakanız yok ardından maaşınız 34 bin üzerinden bizden yatırılacak dendi
Bana da soylenen suydu ilk 2 ay maasinizin yarisini iskur yarisini tgs odeyecek sonrasinda sadece tgs odeyecek

Bana da soylenen suydu ilk 2 ay maasinizin yarisini iskur yarisini tgs odeyecek sonrasinda sadece tgs odeyecek
Umarım kesinti olmadan maaşınızı alırsınız. Ancak dediğiniz şekilde şirketler için İŞKUR'un bir mantığı kalmıyor. İŞKUR'un bu programdaki amacı şirketlerin yeni başlayan çalışanlarının ilk iki ay eğitim maaşlarını karşılamak. Böylece şirketler ilk iki ay da olsa büyük bir finansal yükten kurtulmuş oluyor. Çalışanlar da asgari ücretin 2-3k fazlası bir maaşla yaşam mücadelesi vermeye çalışıyor. Nereden baksanız çok güzel bir uygulama değil mi? :)

Arkadaşlar mülakatımız ertelendi :( gün belirsiz Mart ayı diye bildirim aldık hava koşulları sebebiyle ertelenmiş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.