Tabiki,bende sizin gibi mülakata girmeden sitedeki çoğu kişinin yazdıklarına baktım ona göre bir soru havuzu oluşturdum kafamda ve ona göre gelebilecek en yüksek potansiyelli sorulara hazırlandım prova yaptım,lakin mülakatta şunu anladım ki sohbet seyri ve sorulan sorular tamamen o an ki söylediğiniz cümlelere,karşınızdakinin ruh haline,karşıya verdiğiniz Vibe izlenimine göre değişiyor ve şekilleniyor diyebilirim,daha çok kendinizi tanıtıp,stajda neler öğrendiğiniz ve yaşamış olduğunuz durumların üstesinden nasıl geldiniz,neden bizi tercih ettiniz ve bizim hakkımızda olumlu birşey duyduysaniz bu neydi(şirket için),ardından Türkçe olarak stresli durumlarla çok fazla karşılaşabilirsiniz kariyeriniz süresince bunun fazla olmasının üstesinden gelebilecek misiniz diye sordu,ardından sorunuz var mı diyip teşekkür edip bitirdiler,lakin heyecandan dolayı beni eleyeceklerini düşünüyorum nedense bakalım hayırlısı olsun sizinde hakkınızda da,umarım herkes kalbinin ekmeğini yer.
Başarılar.
Teşekkür ederiz bizi aydıntaltığınız için, bir sorum olacak size kurul mülakatında ingilzce konuşmanızı istedi mi , istediyse hangi sorulara karşılık İngilizce konuşmanızı istedi?

Teşekkür ederiz bizi aydıntaltığınız için, bir sorum olacak size kurul mülakatında ingilzce konuşmanızı istedi mi , istediyse hangi sorulara karşılık İngilizce konuşmanızı istedi?
Tabii ki ingilizce konusmanizi istiyorlar. Ve arkadaşın yazdığı tüm soruları ingilizce sorabiliyorlar.

İngilizce kendimi tanıtmamı istedi ardından stajimla alakalı sorular sordu,stres yönetimi konusunda kendimi nasıl geliştirdiğimi ve böyle bir duruma örnek vermeni istedi ardından Türkçe'ye geçti açıkçası bana çok ingilizce sormadılar, hepsine ingilizce cvp verebildim akıcı şekilde belkide ondan tam bilmiyorum, Türkçe olarak da neden TGSyi seçtiğimi şirket hakkında olumlu birşey duyup duymadigimi sordu ve stresli durumların sürekli fazla olmasının üstesinden gelip gelemeyecegimi sordu ve teşekkür edip bitirdi,biraz garipti benim mülakatım açıkçası çoğu kişiye sorulan sorular bana sorulmadı bu kadar.
Herkese başarılar.

• Like
Tepkiler: gunes
İngilizce kendimi tanıtmamı istedi ardından stajimla alakalı sorular sordu,stres yönetimi konusunda kendimi nasıl geliştirdiğimi ve böyle bir duruma örnek vermeni istedi ardından Türkçe'ye geçti açıkçası bana çok ingilizce sormadılar, hepsine ingilizce cvp verebildim akıcı şekilde belkide ondan tam bilmiyorum, Türkçe olarak da neden TGSyi seçtiğimi şirket hakkında olumlu birşey duyup duymadigimi sordu ve stresli durumların sürekli fazla olmasının üstesinden gelip gelemeyecegimi sordu ve teşekkür edip bitirdi,biraz garipti benim mülakatım açıkçası çoğu kişiye sorulan sorular bana sorulmadı bu kadar.
Herkese başarılar.
Çok teşekkür ederim 💐 çalışma hayatında başarılar diliyorum

• Like
Tepkiler: cag190365

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.