@gunesdogan dün İstanbul yhm pozisyonu için kurul mülakatına gittim,seminerde bize bilgi verilirken söylenen aynen şuydu; EİP programını seçtiğinizde tek avantajınız değerlendirme yapılırken öncelik verileceği yönünde bir durum söz konusu olacak, mülakat sonucunuza göre olumlu olursa ilk bu programı kabul eden kişilere geri dönüş yapılacağı söylendi,maaş konusunda ise ilk 2 ay 34 bin olan net maaşı değil iskurdan günlük 850 TL den maaş alacağımızı iki aydan sonra ise 4 ay kadar normal bantta olan 34 bin primsiz maaş alınacağını ve 6 aydan sonra kadroya dahil olunursa maaşın 36 bin küsur artı primler ve yan haklar ekleneceğini söylediler,durum bundan ibaret.
Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
Herkese başarılar.
Bende birkaç gün önce girdim aynı bu arkadaşın bahsettiği gibi bir sunum oldu. Günlük 850 dediler ve bu yüzden iep programına uygun kişilere seçim şansı verdiklerini söylediler. Aynı maaşı verecek olsalar seçim yaptırmazlardı diye düşünüyorum. Ayrıca daha önce giren ve yarı yarıya ödenecek diyen arkadaşlar da doğru söylüyordur belki işkur ile yapılan yeni bir anlaşmadır bu.

• Like
Tepkiler: Eer
hatta yemek ödemelerinin de farklı olup olmayacağını da öğrenebilir misiniz? Bu İEP Programına katılacak olan kişilerin?
Merhaba arkadaşlar. Yarın istanbul TGS yer hizmetleri için mülakata gireceğim. Sorulan soruları buraya aktaracağım. Siz de istediğiniz soruları buradan sorarsanız yarın henüz unutmamışken cevaplarım.
Merhaba İngilizce mülakatta neler sordular acaba yardımcı olur musunuz

çok teşekkürler yanıtınız için . Türkçe ve İngilizce olarak mülakatınız nasıl geçmişti örnek sorulardan bahsedebilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler
Tabiki,bende sizin gibi mülakata girmeden sitedeki çoğu kişinin yazdıklarına baktım ona göre bir soru havuzu oluşturdum kafamda ve ona göre gelebilecek en yüksek potansiyelli sorulara hazırlandım prova yaptım,lakin mülakatta şunu anladım ki sohbet seyri ve sorulan sorular tamamen o an ki söylediğiniz cümlelere,karşınızdakinin ruh haline,karşıya verdiğiniz Vibe izlenimine göre değişiyor ve şekilleniyor diyebilirim,daha çok kendinizi tanıtıp,stajda neler öğrendiğiniz ve yaşamış olduğunuz durumların üstesinden nasıl geldiniz,neden bizi tercih ettiniz ve bizim hakkımızda olumlu birşey duyduysaniz bu neydi(şirket için),ardından Türkçe olarak stresli durumlarla çok fazla karşılaşabilirsiniz kariyeriniz süresince bunun fazla olmasının üstesinden gelebilecek misiniz diye sordu,ardından sorunuz var mı diyip teşekkür edip bitirdiler,lakin heyecandan dolayı beni eleyeceklerini düşünüyorum nedense bakalım hayırlısı olsun sizinde hakkınızda da,umarım herkes kalbinin ekmeğini yer.
Başarılar.

Evet online sınava gireceğim önce ama korkuyorum biraz
Online sınav kolay oluyor stres yapmanıza gerek yok, ingilizce seviyesi bence B1 seviyesinde falan listening soruları oluyor dinleyip ona göre işaretleme yapıyorsunuz, genel yetenek de bence çok basit sadece birkaç sayısal mantık sorusu soruyorlar onlarında mantığını çözunce halledersiniz.
Başarılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.