Söylemem ne kadar doğru ama bu bilgi ik tarafından geldi. Ben de başkasından aldım bilgiyi( güvendiğim biri). Yani doğruluğundan şüpheniz olmasın. Zaman dilimini sadece bilmiyorum o kadar.
Genel tüm istasyonlar için dönüşler bu tarihlerde olacak değil mi ? Ben bir şey kaçırmadım umarım

Genel tüm istasyonlar için dönüşler bu tarihlerde olacak değil mi ? Ben bir şey kaçırmadım umarım
Ben bilmiyorum ben soru bana soruldu sanmıştım.. Lale hanım size dönüş yapar diye düşünüyorum. Ben ayt istasyonu için mülakat daveti bekliyorum. Onun için soyledim. İkdan bilgi aldım..ikinci part mülakat olacak diye. Ancak İstanbul için basvurmustunuz..Haftaya olumlu olumsuz sizlere dönüş yaparlar. Eğitimlerinizin Mart ayı içinde başlaması gerekiyor. Kusura bakmayın siz de. Sonradan onun adına yorum yaptığımı farkettim. Sildim ancak platformda yanitim yayınlanmış. (Lale hanım da lütfen kusuruma bakmasın sonradan farkettim).

bence önümüzdeki hafta sonuna kadar dönmüş olurlar çünkü yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta eğitimde olan vardı bizim başvurduğumuz ilan değil bir öncekinde ,eğer doğruysa tabi

Arkadaşlar lütfen olumsuz düşünmeyin süreç biraz uzun olacak ümitsiz olmayın lütfen.Mesela mülakat daveti alıyorlar fakat mülakat öncesi yapılan bilgilendirmede kronik hastalığı olanlar mülakata alınmıyor veya mülakat olumsuz oluyor ondan sonra havuzda olanlara davetler gitmeye başlıyor.

• Like
Tepkiler: Buss
Arkadaşlar lütfen olumsuz düşünmeyin süreç biraz uzun olacak ümitsiz olmayın lütfen.Mesela mülakat daveti alıyorlar fakat mülakat öncesi yapılan bilgilendirmede kronik hastalığı olanlar mülakata alınmıyor veya mülakat olumsuz oluyor ondan sonra havuzda olanlara davetler gitmeye başlıyor.
İstanbul için bir bilginiz var mı

İstanbul da aynı olabilir nerdeyse üzerinden 2,5 hafta geçti
7 şubatta son bulan online sınava girenlerin nerdeyse hiç birine dönülmemiş yerinde sınav için neyi bekliyorlar anlamadım ya da hiç çağırmayacaklar mı sınavı çok iyi geçenler dahil çağrılmamış ilginç

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.