Bende 12 Şubat girdim ama bende almadım12 şubatta yerinde ingilizce sınavına girdim olumlu veya olumsuz dönüş halen almadım
Yerinde sınava girip dönüş alan var mı?
Hangi şehir12 şubatta yerinde ingilizce sınavına girdim olumlu veya olumsuz dönüş halen almadım
Yerinde sınava girip dönüş alan var mı?
Hangi şehiir
12 si İstanbul havalimanı yapılmadı olumlu veya olumsuzarkadaşlar olumlu dönüşler hala yapılmadımı ?
@admin bir bilginiz varmı12 si İstanbul havalimanı yapılmadı olumlu veya olumsuz
Ayt istasyonu için İkinci part mülakat için bir bilginiz var mı? Bana olacak denildi ve hazırlanıyorum ancak zamanı kestiremiyorumAntalya için kurul mülakatı sonrası olumlu dönüşler pazartesiden itibaren iletilmeye başlayacakmış sanırım İstanbul'da pazartesiden itibaren olur
Olur ama ilerleyen zamanlarda çünkü ilk etapta 200 kişi alacaklarını ilerleyen zamanda bunu 350 kişiye çıkaracaklarını söyledilerAyt istasyonu için İkinci part mülakat için bir bilginiz var mı? Bana olacak denildi ve hazırlanıyorum ancak zamanı kestiremiyorum
Teşekkür ederim. Alımın devam edeceğini bana da söylemişlerdi sadece zamanı bilmiyordum. Onu ogrenmek istemiştim. Galiba sizler de pek bilmiyorsunuz. Yine de tekrardan teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinOlur ama ilerleyen zamanlarda çünkü ilk etapta 200 kişi alacaklarını ilerleyen zamanda bunu 350 kişiye çıkaracaklarını söylediler
Nerden öğrendiniz acaba , izmir içinde bilginiz var mı aynı mı olur ?Antalya için kurul mülakatı sonrası olumlu dönüşler pazartesiden itibaren iletilmeye başlayacakmış sanırım İstanbul'da pazartesiden itibaren olur
nereden öğrendiğinizi sorabilir miyimAntalya için kurul mülakatı sonrası olumlu dönüşler pazartesiden itibaren iletilmeye başlayacakmış sanırım İstanbul'da pazartesiden itibaren olur
Söylemem ne kadar doğru ama bu bilgi ik tarafından geldi. Ben de başkasından aldım bilgiyi( güvendiğim biri). Yani doğruluğundan şüpheniz olmasın. Zaman dilimini sadece bilmiyorum o kadar.Nerden öğrendiniz acaba , izmir içinde bilginiz var mı aynı mı olur ?
Nerden öğrendiniz acaba , izmir içinde bilginiz var mı aynı mı olur ?
teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur.Söylemem ne kadar doğru ama bu bilgi ik tarafından geldi. Ben de başkasından aldım bilgiyi( güvendiğim biri). Yani doğruluğundan şüpheniz olmasın. Zaman dilimini sadece bilmiyorum o kadar.
Teşekkür ederimmSöylemem ne kadar doğru ama bu bilgi ik tarafından geldi. Ben de başkasından aldım bilgiyi( güvendiğim biri). Yani doğruluğundan şüpheniz olmasın. Zaman dilimini sadece bilmiyorum o kadar.