TGS Tgs Yer Hizmetleri Geri Dönüş

• Konbuyu başlatan mirayekn
  • Başlangıç tarihi
M

mirayekn

HavaPersonel.Com
12 şubatta yerinde ingilizce sınavına girdim olumlu veya olumsuz dönüş halen almadım
Yerinde sınava girip dönüş alan var mı?

M

mehmtcan

HavaPersonel.Com
Bende 12 sinde girdim bende almadım

H

hsimsek38

HavaPersonel.Com
14Şubat'da giripte dönüş alan oldu mu

M

mehmtcan

HavaPersonel.Com
Geri dönüş alan oldu mu ?

E

elo

HavaPersonel.Com
arkadaşlar olumlu dönüşler hala yapılmadımı ?

L

lale

HavaPersonel.Com
Antalya için kurul mülakatı sonrası olumlu dönüşler pazartesiden itibaren iletilmeye başlayacakmış sanırım İstanbul'da pazartesiden itibaren olur

B

Buss

HavaPersonel.Com
Antalya için kurul mülakatı sonrası olumlu dönüşler pazartesiden itibaren iletilmeye başlayacakmış sanırım İstanbul'da pazartesiden itibaren olur
Ayt istasyonu için İkinci part mülakat için bir bilginiz var mı? Bana olacak denildi ve hazırlanıyorum ancak zamanı kestiremiyorum

L

lale

HavaPersonel.Com
Ayt istasyonu için İkinci part mülakat için bir bilginiz var mı? Bana olacak denildi ve hazırlanıyorum ancak zamanı kestiremiyorum
Olur ama ilerleyen zamanlarda çünkü ilk etapta 200 kişi alacaklarını ilerleyen zamanda bunu 350 kişiye çıkaracaklarını söylediler

B

Buss

HavaPersonel.Com
Olur ama ilerleyen zamanlarda çünkü ilk etapta 200 kişi alacaklarını ilerleyen zamanda bunu 350 kişiye çıkaracaklarını söylediler
Teşekkür ederim. Alımın devam edeceğini bana da söylemişlerdi sadece zamanı bilmiyordum. Onu ogrenmek istemiştim. Galiba sizler de pek bilmiyorsunuz. Yine de tekrardan teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için☺️

D

Dreamer35

HavaPersonel.Com
Nerden öğrendiniz acaba , izmir içinde bilginiz var mı aynı mı olur ?

B

Buss

HavaPersonel.Com
Nerden öğrendiniz acaba , izmir içinde bilginiz var mı aynı mı olur ?
Söylemem ne kadar doğru ama bu bilgi ik tarafından geldi. Ben de başkasından aldım bilgiyi( güvendiğim biri). Yani doğruluğundan şüpheniz olmasın. Zaman dilimini sadece bilmiyorum o kadar.

A

ayte

HavaPersonel.Com
Söylemem ne kadar doğru ama bu bilgi ik tarafından geldi. Ben de başkasından aldım bilgiyi( güvendiğim biri). Yani doğruluğundan şüpheniz olmasın. Zaman dilimini sadece bilmiyorum o kadar.
teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur.

havacilik

havacilik

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederimm

Konuyu okuyanlar;