30 Ocak da yerinde ingilizce sınavına girdim mülakat için hala davet almadım, mülakat davetleri hala devam ediyor mu bilgisi olan var mı?

30 Ocak da yerinde ingilizce sınavına girdim mülakat için hala davet almadım, mülakat davetleri hala devam ediyor mu bilgisi olan var mı?
Bende 3 şubatta girdim hala mülakat daveti gelmedi. Sınav davetleri devam ediyor bekleyelim bakalım bu hafta gelmezse daha gelmez

Merhaba! 4 - 5 şubat tarihlerinde online sınavlara girdim.
Bu günde geri dönüş olmadı. Pazar günü kimseye mesaj gitmez ama bi umut yarın için ileti bekleyelim bakalım.
Umut fakirin ekmeği'dir.

Arkadaşlar rica ediyorum kurul sonucu bekleyen bir arkadaşımız ‘ İstanbul YHM kurul mülakatına girip çıkan olumlu olumsuz sonuç bekleyenler’ vb. bi başlık açabilir mi sadece kuruldan çıkanların toplanacağı başka saçma sapan konuların konuşulmayacağı bir başlık? Baktım ama hiç yok. Başlık açmaya çalışıyorum karışmasın konular diye, izin verilmiyor nedense. (Onca saçma sapan başlık varken!) Sadece İSTANBUL TGS YHM ‘KURUL SONUCU’ BEKLEYENLER

• Like
Tepkiler: kullanmıyorumm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.