Merhaba mail mesaj aldım fakat okulu bilgilerinde ön lisans programını seçemiyorum yada dil bilgisinde İngilizce diye belirtmeme izin vermiyor nedenini bilen var mı acaba seçmeyince de form hata veriyor istenilen formatta gönderin falan diyor

Merhaba mail mesaj aldım fakat okulu bilgilerinde ön lisans programını seçemiyorum yada dil bilgisinde İngilizce diye belirtmeme izin vermiyor nedenini bilen var mı acaba seçmeyince de form hata veriyor istenilen formatta gönderin falan diyor
onlar zaten ilk başvurduğumuzda seçtiğimiz için kilitli gözüküyor direkt sistemsel bir sorun olduğunu düşünüyorum

Sms linki geldi ama hata verdi bilgisayarsan girmeye çalıştım bu seferde hakkınız birti süre bitti hatası verdi şuan giremiyorum. Nereye bildirebilirim??

Bu başlıkta yaşanan sorunların aynısını bende yaşadım tekrar tekrar denedim lakin şimdi diyor ki "girdiğiniz bilgiler eslesmiyor yada size verilem surenin sonuna geldiniz" Bilgilerini doğru olduğuna eminim 40 defa kontrol ettim benim başvurum yandı mi şimdi

onlar zaten ilk başvurduğumuzda seçtiğimiz için kilitli gözüküyor direkt sistemsel bir sorun olduğunu düşünüyorum
Maalesef sürekli form gönderilemedi hatası alıyorum bende. Başta girerken de 404 veriyor bazen ama yeniledim diye sistemden atılmadım daha :) Sistemsel bir problemleri var şu an umarım düzeltebilirler, form yollayamayan ve süre bitti hatası alan arkadaşların da hakkını yememeleri ve düzeltmeleri lazım. 3. 45 dk yı bitiricez hala gitmiyor o form doldurmaktan sıkıldım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.