hava personel instagram hesabı hikayesine göz atın arkadaşlar daha önce de böyle bir durum yaşandığını söylüyor

Arkadaşlar site açıldı ve başvuru formu düzeldi benim için. Tekrar denemenizi öneririm. Bu sefer kabul etti.

Arkadaşlar site açıldı ve başvuru formu düzeldi benim için. Tekrar denemenizi öneririm. Bu sefer kabul etti.
Bende de aynısı oldu başvurunuz alınmıştır diye yazıyo gördüm sorun olmaz değil mi artık tekrar kontrol etmek için girdim ama giriş yapılmıyor

Tam olarak aynısını bende denedim. Sorun çıkmayacağını umuyorum. Hayırlısı..başvurunuz alınmıştır yazdığına kontrol etmek için girdiğimde girilen bilgiler uyuşmuyor yazıyo ama alınmıştır artık başvurumuz

Tam olarak aynısını bende denedim. Sorun çıkmayacağını umuyorum. Hayırlısı...
Çıkmaz artık inşallah başvurunuz alınmıştır yazıyodu ekran çok çabuk geçti

gündüz SMS gelmişti ancak bilgileri doğru yazmama rağmen hata veriyordu sanırım yoğunluk kaynaklı ancak şu an denedim başarılı bir şekilde kabul oldu bence şu an deneyebilirsiniz

Arkadaşlar çoğu arkadaş şu an yapabildiklerini söylüyor. Şu an sistem stabil hale gelmiş sanırım.

• Like
Tepkiler: faredusmani

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.