Yolcu geldiğinde size sorabileceği her konu hakkında eğitim veriliyor. Siz ne zaman mülakata girmiştiniz ve ne zaman için çağrıldınız eğitime?
1 hafta önce girdim bana çay servis ikramı dediler 1 ayda sonrada ararız dediler ama 3 gün sonra aradılar şunlarınşunlsrı hazırlayın gelin dediler ertesi gün hazırladım gittim bir cuma günü aradılar geçen eğitim var sabah sekiz de burda olun dediler tamam dedim ama neye tamam ben Beykoz da oturuyorum Beykoz’dan ta oraya neyle gidilir bilmiyorum ablamda kalıyorum babam onun çocuklarını okula getirip götürüyor sabahın sekizi çok erken babamlarla çıkayım desem ben 9 9 buçukta orda olurum babam buraları bilmiyor adama şurdan şuraya diye diye telef oluyoruz 😂

Oh mis gibi yerde oturuyorsun.
121b ile levente gidersin ordan M2 ile Yenikapıya geçip ordan da m1a ile idtm de inersin. Yaklaşık 1.30 saat fln sürüyor saat 6 30 yada 7 de varsa 7 deki 121b ye bin eahat gelirsin. Ve dersler 8 de başlamıyor en erken 8 30 da başlıyor.

1 hafta önce girdim bana çay servis ikramı dediler 1 ayda sonrada ararız dediler ama 3 gün sonra aradılar şunlarınşunlsrı hazırlayın gelin dediler ertesi gün hazırladım gittim bir cuma günü aradılar geçen eğitim var sabah sekiz de burda olun dediler tamam dedim ama neye tamam ben Beykoz da oturuyorum Beykoz’dan ta oraya neyle gidilir bilmiyorum ablamda kalıyorum babam onun çocuklarını okula getirip götürüyor sabahın sekizi çok erken babamlarla çıkayım desem ben 9 9 buçukta orda olurum babam buraları bilmiyor adama şurdan şuraya diye diye telef oluyoruz 😂
yolcu hizmetleri memuru pozisyonu için mi girmiştiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.