dryas

Üye
1 Haz 2024
13
0
0
Arkadaşlar eğitim zorunlu mu gitmesem ne olur
Sabah sekiz erken değil mi

Ben durumumu anlatayım sabah 7 de çocuklar Acıbadem’e gidiyor okula babam götürüyor çıkışa kadar bekliyor şimdi ben de işe başladım eğitim diyorlar sabah 8 nasıl olacak bu kafam Allah bullak Beykoz’da oturuyorum bunun servisi filan yok mı babam ile gitsem geç kalırım ben çocukları bırakacak Acıbadem’e orda Bakırköy’e adam burayı da çok bilmiyor

Beykzodan otobüs var mı tgs yer hizmetlerine giden

Arkadaşlar eğitim zorunlu mu gitmesem ne olur
Sabah sekiz erken değil mi

Ben durumumu anlatayım sabah 7 de çocuklar Acıbadem’e gidiyor okula babam götürüyor çıkışa kadar bekliyor şimdi ben de işe başladım eğitim diyorlar sabah 8 nasıl olacak bu kafam Allah bullak Beykoz’da oturuyorum bunun servisi filan yok mı babam ile gitsem geç kalırım ben çocukları bırakacak Acıbadem’e orda Bakırköy’e adam burayı da çok bilmiyor

Beykzodan otobüs var mı tgs yer hizmetlerine giden
Yok aga kendin gidiyorsun eğitim zorunlu

Merhaba ben ayın 28 zinde mülakata girdim maksimum 1 ay icinde dönüş yaparız dediler daha erken gelirmi yada gelen oldumu

Ben de beykoz'dan gidiyorum hocam yapacak bir şey yok.

Bir gün dahi katılmazsanız eğitiminiz düşüyor asla işe başlayamıyorsunuz bu konuda çok katılar, servis yok kendi imkanlarımızla. Ben de her sabah 6 da binmiş oluyorum toplu taşımaya

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.