TGS Tgs Yer Hizmetleri Eğitim Zorunlu Mu

dryas

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar eğitim zorunlu mu gitmesem ne olur
Sabah sekiz erken değil mi

Ben durumumu anlatayım sabah 7 de çocuklar Acıbadem’e gidiyor okula babam götürüyor çıkışa kadar bekliyor şimdi ben de işe başladım eğitim diyorlar sabah 8 nasıl olacak bu kafam Allah bullak Beykoz’da oturuyorum bunun servisi filan yok mı babam ile gitsem geç kalırım ben çocukları bırakacak Acıbadem’e orda Bakırköy’e adam burayı da çok bilmiyor

Beykzodan otobüs var mı tgs yer hizmetlerine giden

keremaydn7

HavaPersonel.Com

Ben durumumu anlatayım sabah 7 de çocuklar Acıbadem’e gidiyor okula babam götürüyor çıkışa kadar bekliyor şimdi ben de işe başladım eğitim diyorlar sabah 8 nasıl olacak bu kafam Allah bullak Beykoz’da oturuyorum bunun servisi filan yok mı babam ile gitsem geç kalırım ben çocukları bırakacak Acıbadem’e orda Bakırköy’e adam burayı da çok bilmiyor

Yok aga kendin gidiyorsun eğitim zorunlu

Gökhan34

HavaPersonel.Com
Merhaba ben ayın 28 zinde mülakata girdim maksimum 1 ay icinde dönüş yaparız dediler daha erken gelirmi yada gelen oldumu

EmirKartal

HavaPersonel.Com
Ben de beykoz'dan gidiyorum hocam yapacak bir şey yok.

dryas

HavaPersonel.Com
Beykoz’dan gidenler toplansak aramızda araba tutup gitsek olmaz mı 😂

Mrstvn

HavaPersonel.Com
Bir gün dahi katılmazsanız eğitiminiz düşüyor asla işe başlayamıyorsunuz bu konuda çok katılar, servis yok kendi imkanlarımızla. Ben de her sabah 6 da binmiş oluyorum toplu taşımaya

ucanyhm

HavaPersonel.Com

Ne zaman mülakata girmiştiniz ne zaman çağrıldınız eğitime

dryas

HavaPersonel.Com
Bir gün dahi katılmazsanız eğitiminiz düşüyor asla işe başlayamıyorsunuz bu konuda çok katılar, servis yok kendi imkanlarımızla. Ben de her sabah 6 da binmiş oluyorum toplu taşımaya
Ne eğitimi veriyorlar ya sanki bana cumhurbaşkanına koruma alıyorlar

ucanyhm

HavaPersonel.Com
Ne eğitimi veriyorlar ya sanki bana cumhurbaşkanına koruma alıyorlar
Yolcu geldiğinde size sorabileceği her konu hakkında eğitim veriliyor. Siz ne zaman mülakata girmiştiniz ve ne zaman için çağrıldınız eğitime?

EmirKartal

HavaPersonel.Com
Önceden a121 ile levente geçip ordan M2 sonra m1a ile gidiyordum. Şuan 15şn ile Üsküdara geçip ordan gidiyorum. 121a daha kısa sürüyor fakat 15şn evimin önünden kalktığı için daha rahatıma geliyor.

Leon718

HavaPersonel.Com
Önceden a121 ile levente geçip ordan M2 sonra m1a ile gidiyordum. Şuan 15şn ile Üsküdara geçip ordan gidiyorum. 121a daha kısa sürüyor fakat 15şn evimin önünden kalktığı için daha rahatıma geliyor.
Yol parasını karşılıyorlar mı

Konuyu okuyanlar;