Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
mülakatlar bitti görüşmeler bitti 9 unda görüşmem oldu hocam benim sonra ki etap olan sağlık evraklar vs kaldı ondan bahsetmiştim
12 ocakta mülakata girecektim ancak ertlendi. SMS de yeni bir tarih verilecektir diye ibare vardı beklemedeyim hocam mülakatlar ay sonuna kadar devam edecetir.

mülakattan sonra da çağırdılar mı sizi
Hayır bi gelişme yok çağrılma olumlu mesaj ardına sağlık için mesajı geliyor evrak hazırlayıp dtm ye gidiyorsun sağlıktan geçersen olumlu olumsuz dönüş oluyor süreç marta kadar sürer yakınım geçen sene Ocak 15’inde girdi mart 20 sinde eğitime başladı

Olumsuz olarak değerlenirilirsek yine de sms veya mail olarak bilgilendirme yapılıyor değil mi yani mülakata çağrılma aşamasında olumsuz yani mülakata çağırılmayacağız bunun da sms ve mail olarak bilgilendirme yapılıyor mu? 7 ocaktan beri mülakat mesajı bekliyorum

Şahsi düşüncem böyle geçmiş yıllara dayanarak böyle olmuş inşallah kısa sürer
mülakat mesajı bekleme aşamasındayım. Bu esna da sigortalı bir işe girip çalışmam süreci mülakata çağırılma durumumu olumsuz etkiler mi? Biraz mantıksız bir soru ama kuşku oluştu yani:)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.