mülakattan sonra da çağırdılar mı sizimülakatlar bitti görüşmeler bitti 9 unda görüşmem oldu hocam benim sonra ki etap olan sağlık evraklar vs kaldı ondan bahsetmiştim
mülakattan sonra da çağırdılar mı sizimülakatlar bitti görüşmeler bitti 9 unda görüşmem oldu hocam benim sonra ki etap olan sağlık evraklar vs kaldı ondan bahsetmiştim
12 ocakta mülakata girecektim ancak ertlendi. SMS de yeni bir tarih verilecektir diye ibare vardı beklemedeyim hocam mülakatlar ay sonuna kadar devam edecetir.mülakatlar bitti görüşmeler bitti 9 unda görüşmem oldu hocam benim sonra ki etap olan sağlık evraklar vs kaldı ondan bahsetmiştim
Hayır bi gelişme yok çağrılma olumlu mesaj ardına sağlık için mesajı geliyor evrak hazırlayıp dtm ye gidiyorsun sağlıktan geçersen olumlu olumsuz dönüş oluyor süreç marta kadar sürer yakınım geçen sene Ocak 15’inde girdi mart 20 sinde eğitime başladımülakattan sonra da çağırdılar mı sizi
hangi havaalanı için pekiHayır bi gelişme yok çağrılma olumlu mesaj ardına sağlık için mesajı geliyor evrak hazırlayıp dtm ye gidiyorsun sağlıktan geçersen olumlu olumsuz dönüş oluyor süreç marta kadar sürer yakınım geçen sene Ocak 15’inde girdi mart 20 sinde eğitime başladı
marta kadar süreceğini sanmıyorum SAW da yeni pist açıldı süreçleri hızlı ilerletirler.Saw için
Aynen kanka bende bunu gördüm o yüzden saw için hızlıca hakeket edecekler 2-3 ay içinde herşey bitmiş biz ALLAHIN İZNİYLE BAŞLAMIŞ olacağız AMİNmarta kadar süreceğini sanmıyorum SAW da yeni pist açıldı süreçleri hızlı ilerletirler.
Şahsi düşüncem böyle geçmiş yıllara dayanarak böyle olmuş inşallah kısa sürermarta kadar süreceğini sanmıyorum SAW da yeni pist açıldı süreçleri hızlı ilerletirler.
mülakat mesajı bekleme aşamasındayım. Bu esna da sigortalı bir işe girip çalışmam süreci mülakata çağırılma durumumu olumsuz etkiler mi? Biraz mantıksız bir soru ama kuşku oluştu yaniŞahsi düşüncem böyle geçmiş yıllara dayanarak böyle olmuş inşallah kısa sürer
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.