Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba, iyi akşamlar. Yedek olarak arandım; ancak mülakat ile ilgili tarafıma herhangi bir mesaj iletilmedi. Bu durumu yaşayan var mı?

merhaba , geçen seneden tgs de yedeklerdeydim ve yarın yerinde değerlendirme için istanbul ticarete çağırıldım . İstanbul ticarette mülakata girmiştim ama mülakat gibi belirtmemişler bu ne demek anlayamadım

merhaba , geçen seneden tgs de yedeklerdeydim ve yarın yerinde değerlendirme için istanbul ticarete çağırıldım . İstanbul ticarette mülakata girmiştim ama mülakat gibi belirtmemişler bu ne demek anlayamadım
öncelikle başarılar, mülakat olsa diğer arkadaşlara yapıldığı gibi belirtilirdi diye düşünüyorum. eğer mülakat ise yarın bizi de bilgilendirir misiniz? bol şans

• Like
Tepkiler: Hera
öncelikle başarılar, mülakat olsa diğer arkadaşlara yapıldığı gibi belirtilirdi diye düşünüyorum. eğer mülakat ise yarın bizi de bilgilendirir misiniz? bol şans
Mulakar büyük ihtimal, DTM de yapılacağı için orada sınav ekipmanları yok sınav olsa TGS ik ya cagirirlardi bence yarın. Bende 09:00 da gireceğim herkesin şansı bol olsun

• Like
Tepkiler: yildirimbi
Bence sinav olcak mulakat olsa kurul mülakatı yazar mesajdaaa gelen mesajda yerinde degerlendirme sinavi yaziyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.