Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
bana sınav denmişti muhtemelen bizim sınavlar bitince mülakatlara başlayacaklar o zaman size bilgilendirme yaparlar
Bana birşey söylemediler tekrar değerlendirilmek ister misiniz dendi ve bugün mesaj geldi 09.01.2026 09:00 da yerinde değerlendirme sınavına davetlisiniz diye. Fakat yer DTM yani orada sadece mülakat yapmiyorlar mi ?

• Like
Tepkiler: akara
Merhaba arkadaşlar bugün, 09.01.2026 Cuma tarihinde saat 09:00 'da 2026 yılı istihdam süreçleri için yerinde değerlendirme sınavına davetlisiniz. Diye mesaj geldi TGSden. Yazılı İngilizce sınav mı olcak sözlü mü anlayamadım başka mesaj gelen var mı böyle
Banada DTM yerinde simav mesaji geldi cuma 10.30 fakat anlamadim sozlu mu yoksa bilgisayardanmi ? Bilen acil yazsinnn

Mantikan yerinde bilgisayardan olmasi lazim size 9.00 bana 10.30 dendiyse ortalama 1.5 saat suruyo sinav
Fakat geçtiğimiz yıl tgsnin kendi binasında girmiştim ben yerinde sınava DTM de iki adet yerleri vardı biri üst katta operasyon ve merak edilen şeyleri açıklıyorlar digeride alt kattaki kurul mulakatindaki odalar.

Merhaba beni de geçen hafta arayıp sadece mülakata çağıracaklarını söylediler ben de geçen senden yedeklerdeydim. Online sınav ve yerinde sınava girmeyeceğimi söylediler. Mesaj gelir mi ki bana da

Merhaba arkadaşlar bugün, 09.01.2026 Cuma tarihinde saat 09:00 'da 2026 yılı istihdam süreçleri için yerinde değerlendirme sınavına davetlisiniz. Diye mesaj geldi TGSden. Yazılı İngilizce sınav mı olcak sözlü mü anlayamadım başka mesaj gelen var mı böyle
yok gelmedi bana hicbir mesaj fakat ingilizce mülakat olsaydı kurul mülakatı diye belirtilirdi bence, değerlendirme sınavı diye bahsettiyse bilgisayarda girdiğimiz sınavdan bahsetmişlerdir

yok gelmedi bana hicbir mesaj fakat ingilizce mülakat olsaydı kurul mülakatı diye belirtilirdi bence, değerlendirme sınavı diye bahsettiyse bilgisayarda girdiğimiz sınavdan bahsetmişlerdir
Size sınavlara tekrar gireceksiniz mi denmişti aradıklarında yada direkt mülakata gireceksiniz mi dediler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.