Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri memurluğu
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Melomelomm

Üye
18 Nis 2025
260
108
535
Merhaba arkadaşlar. Tgs yer hizmetleri memurluğu için mülakat sonucuna dair bir haber alan var mı 🌸

Ya ne mülakatı ne başvurusu konuşuyorsunuz hala adamlar 2026 için alım olmayacak diye halihazırda işe giriş evrakı verenlere bile mesaj attı almayacağız diye Bi açın okuyun formu
Bilip bilmeden kimsin de burda dikleniyosun? Biz Ankara Base için beklerken de alım olmayacak denildi sonrasında 15 kişilik alım oldu eğitim verildi. Memnun değilsen çık git okuma kardeşim ne anlatıyosun ya

• Like
Tepkiler: yeppuda
Ya ne mülakatı ne başvurusu konuşuyorsunuz hala adamlar 2026 için alım olmayacak diye halihazırda işe giriş evrakı verenlere bile mesaj attı almayacağız diye Bi açın okuyun formu
Hocam bu denli üslupsuz konuşman doğru değil. Bizler için süreç devam ediyor. Bir şekilde dönüş alan kişiler oldu. Biz hala almadık bekliyoruz. Buradan haberleşiyoruz. Bir tepkin varsa millete artistlik yapmadan fikrini beyan et ha yok diyosan çık git cevap yazma okuma formu. Laf kalabalığı yapma

• Like
Tepkiler: yeppuda
Merhaba haber almadım ben bugünde 🥲
Kendini bilmez insanları boşverin kafaya takmaya değmez onlar tgs işe alım sürecine dahil olmamışki nerden bilsin 😔😔
Merhaba her seferinde cevap verdiğiniz için ve desteklediğiniz için çok teşekkür ederim. İnsan kaynaklarından biriyle görüştüm ve dedikleri şey aynen şu şekilde: “Normalde bu sene hiç alım olmayacaktı ancak bir grup arkadaşımızı işe başlattık. Sizin süreciniz devam ediyor ya da etmiyor diyemem ama başka iş görüşmesi yapmak isterseniz önünüzü kapatmak istemeyiz. Ne olacağı hiç belli olmaz ama bu sürecinizin devam etmeyeceği anlamına gelmez” dediler. Söylenen aynen bu şekildeydi bilgi vermek istedim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.