Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri memurluğu
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba her seferinde cevap verdiğiniz için ve desteklediğiniz için çok teşekkür ederim. İnsan kaynaklarından biriyle görüştüm ve dedikleri şey aynen şu şekilde: “Normalde bu sene hiç alım olmayacaktı ancak bir grup arkadaşımızı işe başlattık. Sizin süreciniz devam ediyor ya da etmiyor diyemem ama başka iş görüşmesi yapmak isterseniz önünüzü kapatmak istemeyiz. Ne olacağı hiç belli olmaz ama bu sürecinizin devam etmeyeceği anlamına gelmez” dediler. Söylenen aynen bu şekildeydi bilgi vermek istedim.
görüşmeni bize aktardığın için çok teşekkür ederim, yanlış hatırlamıyorsam foruma bir aday; ik ile görüştüğünü hatta ankaranı stajyer ihtıyacı bile olduğunu kendisine söylediklerini yazmıştı, ben gerçekten neye inanacağımı şaşırdım neden böyle farklı konuşma yapıyorlar, zaten en ufak bir habere sevınır durumdayız arayanlara farklı mı konuşuluyor asla anlayamıyorum

görüşmeni bize aktardığın için çok teşekkür ederim, yanlış hatırlamıyorsam foruma bir aday; ik ile görüştüğünü hatta ankaranı stajyer ihtıyacı bile olduğunu kendisine söylediklerini yazmıştı, ben gerçekten neye inanacağımı şaşırdım neden böyle farklı konuşma yapıyorlar, zaten en ufak bir habere sevınır durumdayız arayanlara farklı mı konuşuluyor asla anlayamıyorum
Dostum merhaba, bahsettiğin konuyu ben yazmıştım, doğrudur. Ankara ik sı öyle demişti. Sezon geldi ciddi ölçüde personele ihtiyacımız var hatta stajyere bile ihtiyacımız var. Demişti
herhangi bir dönüş almadığımız için diğer arkadaşında dediği gibi süreç sizin için bitti diyemem de demişti. Ankara ik sı biz personele olan ihtiyacımızı bildiriyoruz istanbul genel müdürlük nasıl hareket ederse oradan gelecek habere göre duruma vaziyet etmeye çalışıyoruz demişti

• Like
Tepkiler: yeppuda
Demek istedikleriniz de çok haklısınız ve rica ederim, her ne haber alırsam buraya zaten yazıcam merak etmeyin. Ancak şöyle söyleyim personel ihtiyacının olmadığını iddia etmiyorlar. Sadece alım konusunda muallakta kalmışlar. Çünkü üst yönetim anladığım kadarıyla buna izin vermiyor. Ben de konuştuğumda açık kapı bıraktılar çünkü gerçekten ihtiyaçları var personele

• Like
Tepkiler: yeppuda
Bende aynı şekilde çok teşekkür ederim bende defalarca arıyorum fakat 1 kez bile bağlanamadım 🥲
Ben havacılık alanında bir kariyer istiyorum içime sinmeyen bir işte istemiyorum umarım havacılık alanında bir iş bulabiliriz
Siz yine itibar etmeyin bence ne yaptıkları belli olmuyor en son “süreç durduruldu ilginize teşekkür ederiz” mesajı atılan arkadaşlara olumlu dönülmüştü ben hala ümitliyim sizde ümidinizi kaybetmeyin 🥲
Merhaba her seferinde cevap verdiğiniz için ve desteklediğiniz için çok teşekkür ederim. İnsan kaynaklarından biriyle görüştüm ve dedikleri şey aynen şu şekilde: “Normalde bu sene hiç alım olmayacaktı ancak bir grup arkadaşımızı işe başlattık. Sizin süreciniz devam ediyor ya da etmiyor diyemem ama başka iş görüşmesi yapmak isterseniz önünüzü kapatmak istemeyiz. Ne olacağı hiç belli olmaz ama bu sürecinizin devam etmeyeceği anlamına gelmez” dediler. Söylenen aynen bu şekildeydi bilgi vermek istedim.

Hatta antalya basede alımlar hala devam ediyor geçen hafta yer hizmetleri işçisi yönünde ilan açılmıştı antalya base bu kadar yoğunken ankara basein ondan geri kalacağını hiç sanmıyorum işçilere ihtiyaç varsa mutlaka yhmye de ihtiyaç vardır

Merhaba haber almadım ben bugünde 🥲
Kendini bilmez insanları boşverin kafaya takmaya değmez onlar tgs işe alım sürecine dahil olmamışki nerden bilsin 😔😔
o mesajı alanlardan biri benim işe giriş evraklarımıda teslim etmiştim, arkadaşlar günah keçisi seçmenin anlamı yok adamlar alım yapmayacağız dediler bana da dediler tekrar tekrar sanki gelişme varmış gibi biz de açıp okuyoruz bu başlıkları, sürece dahil olmamışmışız :) savaş olayı olmasa şuan kadrolu olarak çalışıyorduk sizin süreç dediğiniz şeylerin tamamını geçerek işe giriş evraklarımı bile teslim ettim, herkesin bahtı açık olsun da boşu boşuna yeniden başlık açılmasını doğru bulmuyorum çünkü bir gelişme yok bu başlığın aynısından 10 tane daha var son 2 ayda oralara da yazabilirsiniz sonuç olarak

• Like
Tepkiler: aviator90
o mesajı alanlardan biri benim işe giriş evraklarımıda teslim etmiştim, arkadaşlar günah keçisi seçmenin anlamı yok adamlar alım yapmayacağız dediler bana da dediler tekrar tekrar sanki gelişme varmış gibi biz de açıp okuyoruz bu başlıkları, sürece dahil olmamışmışız :) savaş olayı olmasa şuan kadrolu olarak çalışıyorduk sizin süreç dediğiniz şeylerin tamamını geçerek işe giriş evraklarımı bile teslim ettim, herkesin bahtı açık olsun da boşu boşuna yeniden başlık açılmasını doğru bulmuyorum çünkü bir gelişme yok bu başlığın aynısından 10 tane daha var son 2 ayda oralara da yazabilirsiniz sonuç olarak
Anlıyorum ancak umudunuzu kestiyseniz hesabinizi silip bu platforma girmeyebilirsiniz. Bize de Ankara Base için alım yok dediler. Ama sonrasında alım oldu neden bilgi paylaşımından bu kadar rahatsız olduğunuzu anlamıyorum. Umutlanmak istemiyorsanız girmeyin bu siteye bu kadar basit. Keza açılan başlıklar altında haber alan arkadaşlarımız da oldu öncesinde işe alım olmayacaktır diye mail alıp bir hafta sonra tekrar çalışmayı düşünür müsünüz bizimle diye arama alan arkadaşlarımız da oldu. Bunlar bir gelişme değil mi sizce?

• Like
Tepkiler: yeppuda ve bgmm
Bende aynı şekilde çok teşekkür ederim bende defalarca arıyorum fakat 1 kez bile bağlanamadım 🥲
Ben havacılık alanında bir kariyer istiyorum içime sinmeyen bir işte istemiyorum umarım havacılık alanında bir iş bulabiliriz
Siz yine itibar etmeyin bence ne yaptıkları belli olmuyor en son “süreç durduruldu ilginize teşekkür ederiz” mesajı atılan arkadaşlara olumlu dönülmüştü ben hala ümitliyim sizde ümidinizi kaybetmeyin 🥲
Katılıyorum size ben de artık farklı iş kollarında çalışmak istemiyorum. Ama bu şekilde beklemek de çok zor geliyor. Umudumu kaybetmedim sadece ekonomik olarak zorlamaya başladı bu durum beni keza hepimizi de zorluyordur eminim. Umarım en kısa zamanda yanıt alırız sizin için de çok istiyorum bunu🩷🩷🌸🌸

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.