Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tuana28

Üye
12 Şub 2026
209
163
5
Meslek
Akademik
Arkadaşlar merhaba. Hepimiz aynı durumdayız acı acı arama bekliyoruz. Bunları geçersek çoğumuzda son gelişmelerden sonra bu hafta aranır mıyız heyecanı yeniden başladı diye düşünüyorum(kişisel olarak duyduğumuz thynin haberinin tgs ile doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum. Mesaja o şekilde bakarsak 10 bin alımı tgs ye yapmadılar diye de yorumlarız). Yarın itibariyle olur da herhangi bir baseden olumlu arama alan olursa (YHM İÇİN) buraya yazabilir miyiz?

zaten açıklamasında iştirakler hariç demiş bizi kapsamıyor. açıkcası ben son kez bu haftayı da bekleyeceğim yoksa başka bir işten devam edeceğim
Ben de aynı şekilde düşünüyorum etkilemez diye. Bu kadar olumlu gelişmeden sonra bu hafta da aramazlarsa zaten beklememek lazım gibi. Farklı bir ilan bulsam ona yöneleceğim ben de buradan dönüş gelene kadar orada işe başlamış oluruz gibi düşünüyorum dkdkdkd

• Like
Tepkiler: airborn3 ve xagin
Arkadaşlar merhaba. Hepimiz aynı durumdayız acı acı arama bekliyoruz. Bunları geçersek çoğumuzda son gelişmelerden sonra bu hafta aranır mıyız heyecanı yeniden başladı diye düşünüyorum(kişisel olarak duyduğumuz thynin haberinin tgs ile doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum. Mesaja o şekilde bakarsak 10 bin alımı tgs ye yapmadılar diye de yorumlarız). Yarın itibariyle olur da herhangi bir baseden olumlu arama alan olursa (YHM İÇİN) buraya yazabilir miyiz?
En son umutlar ölür umut etmeye devam etmeliyiz inanmaya devam etmeliyiz

• Like
Tepkiler: Tuana28
Benim ramp için 11 mart da evrakları verdik sonrasını da geri dönüş olmadı açıkcası benim umudum kalmadı arkadaşlar inşallah siz haklı çıkarsınız da bu hafta eğitim mesajları aramaları gelir hepimize

6 Marttan beri evraklarımızı teslim ettik eğitim haberi bekliyoruz ama hiçbir bilgi yok bari süreç durdurulduysa durduruldu diye bilgi alabilseydik çok ilginç bir süreç.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.