Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bu kadar bekletmeye hakları yok ancak bizim de beklemekten başka çaremiz yok. Ben de 4 martta ankara base yhm mülakatına girmiştim

Arkadaşlar merhaba. Hepimiz aynı durumdayız acı acı arama bekliyoruz. Bunları geçersek çoğumuzda son gelişmelerden sonra bu hafta aranır mıyız heyecanı yeniden başladı diye düşünüyorum(kişisel olarak duyduğumuz thynin haberinin tgs ile doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum. Mesaja o şekilde bakarsak 10 bin alımı tgs ye yapmadılar diye de yorumlarız). Yarın itibariyle olur da herhangi bir baseden olumlu arama alan olursa (YHM İÇİN) buraya yazabilir miyiz?
ya dikkatimi çekti de izmirden 2024 2025 girişliler bu forumda yok galiba. onları aldılar mı hiç bekleyen yazan yok bakıyorum antalya ankara için bekleyenler var geçen yıldan. yani fikir yürütmek açısından merak ediyorum giren oldu mu bu sene öncekilerden mesela kaç kişi onlar biliyordur içerideki durumu

ya dikkatimi çekti de izmirden 2024 2025 girişliler bu forumda yok galiba. onları aldılar mı hiç bekleyen yazan yok bakıyorum antalya ankara için bekleyenler var geçen yıldan. yani fikir yürütmek açısından merak ediyorum giren oldu mu bu sene öncekilerden mesela kaç kişi onlar biliyordur içerideki durumu
İzmir de çoğu kişiyi kadroya aldılar. Bu sene daha alım olmadı zaten.

Geçen hafta 50 kişi İstanbul havaalanı için alınmış

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.