Bu akşam veya yarın demedi bana. Bu hafta aranır dedi sadece
Bana doktorun onay verdikleri bu akşam veya yarın eğitimler için aranacak dedi, zaten aslında o kadar hızlı aksiyon almıyolar ama yine de öyle söylenince ve aranmayınca canım çok sıkıldı, bence de bu hafta içinde anca aranır, inşallah güzel haberler alırız en kısa sürede

Bana doktorun onay verdikleri bu akşam veya yarın eğitimler için aranacak dedi, zaten aslında o kadar hızlı aksiyon almıyolar ama yine de öyle söylenince ve aranmayınca canım çok sıkıldı, bence de bu hafta içinde anca aranır, inşallah güzel haberler alırız en kısa sürede
Banada doktor bu akşam bize haber verecek bizde ona göre sizi arayacağız dediler. Ama forumda gördüğüm kadarıyla henüz kimse aranmamış. Belki arananlarda yazmıyor buraya bilmiyorum

Banada doktor bu akşam bize haber verecek bizde ona göre sizi arayacağız dediler. Ama forumda gördüğüm kadarıyla henüz kimse aranmamış. Belki arananlarda yazmıyor buraya bilmiyorum
sağlık raporlarını çıkarırken herhangi bir hastaneden mi çıkarıyorsunuz yoksa havacılık onaylı mı olması gerekiyor

Bana da bugün yarın aranır demedi bu hafta içinde dönüş yaparlar dedi diye hatırlıyorum ki zaten henüz aranan yok ben perşembe cuma bilgi vermeye başlayacaklarını düşünüyorum çünkü pzt için eğitim planlandığını söyleyenler oldu

• Like
Tepkiler: dilarah ve tgsyhm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.