10 mart pazartesi günü sağlık tetkikine girenlerden hiç geri dönüş alan oldu mu eğitimler için

Benim e nabızda el titremesi için gittiğim nöroloji randevusunu görüp sordu ilaç önerdiler mi dedi hayır dedim bakiyim ellerine dedi bakiyim diyince zangır zangır titredi tabi, gülerek hala biraz titriyo sanırım dedi ben de şu an stres olduğum için titredi normalde bu kadar değil dedim normalde bu kadar değil tamam dedi sonra diğer belgeleri inceledi renk körlüğü testi vs yaptı başka bi şey demedi, acaba sorun olur mu o konuşma bilemiyorum

Hangi istasyon için muayeneye girdiniz ?
İstanbul
Benim e nabızda el titremesi için gittiğim nöroloji randevusunu görüp sordu ilaç önerdiler mi dedi hayır dedim bakiyim ellerine dedi bakiyim diyince zangır zangır titredi tabi, gülerek hala biraz titriyo sanırım dedi ben de şu an stres olduğum için titredi normalde bu kadar değil dedim normalde bu kadar değil tamam dedi sonra diğer belgeleri inceledi renk körlüğü testi vs yaptı başka bi şey demedi, acaba sorun olur mu o konuşma bilemiyorum
Kadın doktor muydu?

Bana da demedi notunu alıyorum vs bi şey, inşallah hepimiz için süreç olumlu ilerler, size de ik’daki adam 10 martta belge teslim ederken bu akşam ya da yarın doktorun onay verdikleri aranacak eğitimler için dedi mi beni en çok o gerdi

Bana da demedi notunu alıyorum vs bi şey, inşallah hepimiz için süreç olumlu ilerler, size de ik’daki adam 10 martta belge teslim ederken bu akşam ya da yarın doktorun onay verdikleri aranacak eğitimler için dedi mi beni en çok o gerdi
Bu akşam veya yarın demedi bana. Bu hafta aranır dedi sadece

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.