Knka sürücü sertifika felan istiyor du olsaydı yazacaktım zaten
Ya zaten mülakata gidince ilk toplu oluyor işi anlatıyor sana sonra asagi indirip tek tek içeri çağırıyor ben girdim adımı sordu yaşımı sordu sağlık sorunun var mi dedi hayır dedim sonra bu işi yapabilirmisin yaparım dedim is tercihin nedir dedi benim için fark etmez dedim ne iş olursa yaparım tamam dediler sonra ehliyet sordu B dedim araç kullanıyor musun dediler evet dedim daha önce tecrübem var dedim tekstilde şoförlük yaptım son aşamada bizde numaramız var mi dedi yok dedim verdi numarayı seni arayacağız dedi evrak için sonra insan kaynakları kağıda numara yazdı verdi aradimizda ulasamazsak sen ararsın bizi bağlarsın dedi öyle işte

Ya zaten mülakata gidince ilk toplu oluyor işi anlatıyor sana sonra asagi indirip tek tek içeri çağırıyor ben girdim adımı sordu yaşımı sordu sağlık sorunun var mi dedi hayır dedim sonra bu işi yapabilirmisin yaparım dedim is tercihin nedir dedi benim için fark etmez dedim ne iş olursa yaparım tamam dediler sonra ehliyet sordu B dedim araç kullanıyor musun dediler evet dedim daha önce tecrübem var dedim tekstilde şoförlük yaptım son aşamada bizde numaramız var mi dedi yok dedim verdi numarayı seni arayacağız dedi evrak için sonra insan kaynakları kağıda numara yazdı verdi aradimizda ulasamazsak sen ararsın bizi bağlarsın dedi öyle işte
Ağa seni alırlar zaten beni cagirsinlar hele

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.