Cuma günü bende girdim kanka bekliyorumMerhaba tgs mülakata girip cevap alan veya arayıp soran bilgi alan varmı ne zaman dönerler bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
Mülakata havaalanında mı girdin?Cuma günü bende girdim kanka bekliyorum
Yok istanbul dünya ticaret merkezindeMülakata havaalanında mı girdin?
Başka bi yerde bir yazmış aramış konuşmuş ne zaman çağıracaksınız diye belli değil demiş 1 ayda sürer 6 ayda demişlerMülakat sonrası dönüş alan oldu mu
Yok ya o kadar sürmez sacmaBaşka bi yerde bir yazmış aramış konuşmuş ne zaman çağıracaksınız diye belli değil demiş 1 ayda sürer 6 ayda demişler
Valla bencede merakla bekliyorum çağırsınlar diyeYok ya o kadar sürmez sacma
Hadi 2 hafta veya 3 hafta olsun 1 ay değilmiş yaValla bencede merakla bekliyorum çağırsınlar diye
Benim tahminim en erken mart ayında eğitim için çağırır Nisanda da işe başlatır yazın yoğun oluyor diyeHadi 2 hafta veya 3 hafta olsun 1 ay değilmiş ya
Yok ya bizden önce mülakata gidenler eğitimi bittikten sonra sıra bize gelecekBenim tahminim en erken mart ayında eğitim için çağırır Nisanda da işe başlatır yazın yoğun oluyor diye
Ben 26 si cuma günü girdimBen senden önce girdim 3 gün hala Haber yok sen numara verdi diyordun arasana sorsana madem numara var
Ne zaman girdin mülakataBen dırek ınsan kaynakları muduru ıle gorustum 15/20 gun sonra surecınız sonuclacagını ılettı
26 ocakta bende girdim 1 hafta geçti bakalım21 Ocak
Kanka sen mülakata girdinde insan kaynakları sana seni evrak için aricaz veya arayıp ulasamazsak bizi arayın diye numara verdi mi sanaSubat ayının sonuna dogru sonuclanır dıye dusunuyorum