İyi günler ben mülakata girdim Şubatın 6 sında aradılar bizimle çalışabilir misiniz dediler bende evet dedim. 1 Mart başlicaksınız dediler. Dün aradılar 1 Mayısa kaldı işe başlamanız dediler ben bu işten bir şey anlamadım
Merhaba, İzmir için bana 31 ocakta 2 tane mesaj geldi biri mülakata giderken götüreceğim SGK hizmet dökümü diğer mesaj ise mülakat adresi ama 17 gün oldu mülakat tarihi ile alakalı hiçbir bilgilendirme mesajı gelmedi ne yapmalıyım acaba?

Merhaba, İzmir için bana 31 ocakta 2 tane mesaj geldi biri mülakata giderken götüreceğim SGK hizmet dökümü diğer mesaj ise mülakat adresi ama 17 gün oldu mülakat tarihi ile alakalı hiçbir bilgilendirme mesajı gelmedi ne yapmalıyım acaba?
Bana mesaj gelmedi aradılar benimde kafam karıştı bi martta diyorlar bi mayısta sezon martta başlıyor neden mayısa attılar bende bunu anlamadım

Bana mesaj gelmedi aradılar benimde kafam karıştı bi martta diyorlar bi mayısta sezon martta başlıyor neden mayısa attılar bende bunu anlamadım
Allah Allah🤦🏻‍♂️ peki seni aradıkları numarayı bana gönderme şansın olur mu? Hani bende arayıp bi görüşeyim şehir dışından gideceğim için hazırlıklı olayım en azından

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.