Pozisyon veya İlan Adı
TGS RAMP
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
29 Ara 2025
83
21
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Öncelikle başvuranlar için inşallah hayırlısı olur başvurudan sonra tahmini dönüşler ne zaman olur arıyolarmı yoksa mesaj olarak iletiyolarmı bilgisi olan varsa dönüş yaparmısınız

uçak içi temizlik diyor diye başvurmadım şahsen ben yer hizmetleri (kayıp eşya bölümü) tarzı bir ilan bekliyordum bilen birisi var mı en son ne zaman kayıp eşya departmanı için ilan açıldı ? bu arada başvuran herkese bol şans

uçak içi temizlik diyor diye başvurmadım şahsen ben yer hizmetleri (kayıp eşya bölümü) tarzı bir ilan bekliyordum bilen birisi var mı en son ne zaman kayıp eşya departmanı için ilan açıldı ? bu arada başvuran herekese bol şans
Sadece temizliği kapsamıyo 6 ay seni denetliyorlar başlangıç olarak hangi uygun görüyorlarsa ona göre yerleşim yaptırıyorlar ve geliştikçe daha iyi pozisyonda çalıştırabiliyorlar

uçak içi temizlik diyor diye başvurmadım şahsen ben yer hizmetleri (kayıp eşya bölümü) tarzı bir ilan bekliyordum bilen birisi var mı en son ne zaman kayıp eşya departmanı için ilan açıldı ? bu arada başvuran herkese bol şans
Yer Hizmetleri Memurluğuna başvuracaksınız o zaman.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.