Pozisyon veya İlan Adı
TGS RAMP
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
19 yasinda girdigim de ettircem ama egitim durumu ne yapmam lazim aciktan okuyrum ve lise mezunuyum ne yazcam
yani şuan lise mezunu görünüyorsun büyük ihtimalle ama benim söylediklerime göre hareket yapma iyice bir araştır ondan sonra başvur, eğer başvuru sayfasında isen bilgilerini dolduruyorsan bilemiyorum tabi lise yazıp geçersin.

yani şuan lise mezunu görünüyorsun büyük ihtimalle ama benim söylediklerime göre hareket yapma iyice bir araştır ondan sonra başvur, eğer başvuru sayfasında isen bilgilerini dolduruyorsan bilemiyorum tabi lise yazıp geçersin.
Basvuru sayfasindayim ve lise mezunu diy gozukuyorjm lise yaziyorum

LIse mezun diye yazdim ama açiktan univertise okuyorum onu yazmadim oyle basvuru yaptim bir sıkıntı olur mu onlisans devam yazmadim ama aciktan ile ilgili bisey yoktu bir sıkıntı olur mu icimde kaldı @admin @gunes @minikbirhavaci

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.