Pazartesi başlıyorum ehliyet yoksa maalesef kabul etmiyorlar
Ehliyetle ne alaka ? Mülakatta ehliyettin önemi olmadığını şoförluk hayali olanların unutması gerektigini söyledi ayrıca ehliyet ne alaka 😊 bavur yüklerken ehliyet uçak temizlerken ehliyetmi soruyorlar bence yanlış bilgi verme insanlara onca insan okuyor yorumunu

Ehliyetle ne alaka ? Mülakatta ehliyettin önemi olmadığını şoförluk hayali olanların unutması gerektigini söyledi ayrıca ehliyet ne alaka 😊 bavur yüklerken ehliyet uçak temizlerken ehliyetmi soruyorlar bence yanlış bilgi verme insanlara onca insan okuyor yorumunu
Knka eğer ehliyetin varsa alınırsin yoksa alinmazsin bu kadar basit

Knka eğer ehliyetin varsa alınırsin yoksa alinmazsin bu kadar basit
İnsanları kandırma kardeşim ehliyetim yok bu sabah olumlu dönüş aldım Perşembe günü iş başı yapacam ya sen ne yalancı birisin insanlarda buraya gelio yorumlarını okuyor bu arkadaşa inanmayın arkadaslar benim ehliyetim yok olumlu dönüş aldım bavul yükleme boşaltma uçak içi temizliğin kesinlikle ehliyetle alakası yok

Arkadaşlar sakin olalım. Ehliyet ile alımın bir alakası yok. Ancak ehliyeti olanlara apron ehliyeti de çıkarılıp çekicide çalıştırılabilirler.

İnsanları kandırma kardeşim ehliyetim yok bu sabah olumlu dönüş aldım Perşembe günü iş başı yapacam ya sen ne yalancı birisin insanlarda buraya gelio yorumlarını okuyor bu arkadaşa inanmayın arkadaslar benim ehliyetim yok olumlu dönüş aldım bavul yükleme boşaltma uçak içi temizliğin kesinlikle ehliyetle alakası yok
Knka bı sakin ol admin'in dediği gibi Ehliyeti olanlara Apron ehliyeti de çıkartılıyor he bavul yükleme indirme uçak temizleme felan onlarda zaten gerek yok sadece ehliyeti olanlar daha avantajlı oluyor

Hangi şehir?

Bugün evrakları teslim ettim ne zamn eğitim başlar bilgisi olan bilgi verebilir mi rica etsem şehir dışına gitmem gerekiyor ona göre hareket edeceğim. Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
Arayacaklar reis bizde bekliyoruz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.