TGS Tgs Ramp Hizmetleri Işçisi

cuno52

HavaPersonel.Com
Merhabalar İstanbul yeni havaalanı 23 Şubat TGS Ramp görüşmesine mülakata girip cevap alan varmı olumlu olumsuz 23 Şubat'ta katilan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim 23 Şubat'taki Ramp işçi mulakatina girdimde 1 ay içinde dönüş yapilcak denildi 10 12 gün oldu merak ediyorum acaba dönüş alan oldumu olumlu olumsuz...🙂

Kadir25

HavaPersonel.Com
Merhabalar İstanbul yeni havaalanı 23 Şubat TGS Ramp görüşmesine mülakata girip cevap alan varmı olumlu olumsuz 23 Şubat'ta katilan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim 23 Şubat'taki Ramp işçi mulakatina girdimde 1 ay içinde dönüş yapilcak denildi 10 12 gün oldu merak ediyorum acaba dönüş alan oldumu olumlu olumsuz...🙂
Bende aynı şekilde reis 23 Şubat'ta girdik hala bekliyoruz 😁

Musa

HavaPersonel.Com
Yeni alım için mülakatlar başladı bu gün bende şuna mülakata gireceğim

cuno52

HavaPersonel.Com
Yeni alım için mülakatlar başladı bu gün bende şuna mülakata gireceğim
Hakkında hayırlısı olsun kral biz beklioz hala sonucu 14 gün oldu kaldı 16 gün 😂 arkadaşlar size zahmet olumlu olumsuz dönüş alan olursa bildirirmisiniz

cuno52

HavaPersonel.Com
Pazartesi başlıyorum ehliyet yoksa maalesef kabul etmiyorlar
Ehliyetle ne alaka ? Mülakatta ehliyettin önemi olmadığını şoförluk hayali olanların unutması gerektigini söyledi ayrıca ehliyet ne alaka 😊 bavur yüklerken ehliyet uçak temizlerken ehliyetmi soruyorlar bence yanlış bilgi verme insanlara onca insan okuyor yorumunu

Kadir25

HavaPersonel.Com
Ehliyetle ne alaka ? Mülakatta ehliyettin önemi olmadığını şoförluk hayali olanların unutması gerektigini söyledi ayrıca ehliyet ne alaka 😊 bavur yüklerken ehliyet uçak temizlerken ehliyetmi soruyorlar bence yanlış bilgi verme insanlara onca insan okuyor yorumunu
Knka eğer ehliyetin varsa alınırsin yoksa alinmazsin bu kadar basit

cuno52

HavaPersonel.Com
Knka eğer ehliyetin varsa alınırsin yoksa alinmazsin bu kadar basit
İnsanları kandırma kardeşim ehliyetim yok bu sabah olumlu dönüş aldım Perşembe günü iş başı yapacam ya sen ne yalancı birisin insanlarda buraya gelio yorumlarını okuyor bu arkadaşa inanmayın arkadaslar benim ehliyetim yok olumlu dönüş aldım bavul yükleme boşaltma uçak içi temizliğin kesinlikle ehliyetle alakası yok

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar sakin olalım. Ehliyet ile alımın bir alakası yok. Ancak ehliyeti olanlara apron ehliyeti de çıkarılıp çekicide çalıştırılabilirler.

Kadir25

HavaPersonel.Com
İnsanları kandırma kardeşim ehliyetim yok bu sabah olumlu dönüş aldım Perşembe günü iş başı yapacam ya sen ne yalancı birisin insanlarda buraya gelio yorumlarını okuyor bu arkadaşa inanmayın arkadaslar benim ehliyetim yok olumlu dönüş aldım bavul yükleme boşaltma uçak içi temizliğin kesinlikle ehliyetle alakası yok
Knka bı sakin ol admin'in dediği gibi Ehliyeti olanlara Apron ehliyeti de çıkartılıyor he bavul yükleme indirme uçak temizleme felan onlarda zaten gerek yok sadece ehliyeti olanlar daha avantajlı oluyor

hltkrmzgl

HavaPersonel.Com
Hangi şehir?

Yyldli

HavaPersonel.Com
Bugün evrakları teslim ettim ne zamn eğitim başlar bilgisi olan bilgi verebilir mi rica etsem şehir dışına gitmem gerekiyor ona göre hareket edeceğim. Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

Kadir25

HavaPersonel.Com
Bugün evrakları teslim ettim ne zamn eğitim başlar bilgisi olan bilgi verebilir mi rica etsem şehir dışına gitmem gerekiyor ona göre hareket edeceğim. Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
Arayacaklar reis bizde bekliyoruz

Konuyu okuyanlar;