Pozisyon veya İlan Adı
ramp hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Size ne zaman haber geldi eğitim için.Siz de bekliyordunuz.Mulakata yeni mi girdiniz.
Hocm ben aralıkta başvurdum şubat mülakata girdim 5mart olumlu mesajı aldım 11 mart sağlık evraklarını teslim ettim 9 haziran bir çok kişiye süreç durduruldu ilanları takip ederek bir sonraki alıma başvurun şeklinde mesaj atılmıştı bana gelmedi 10 haziran da bana da 2026 yılında alım olduğu takdir de öncelikle sizinle iletişime geçeceğiz diye gelmişti 3 temmuz da arayıp ulaşamadılar sms atmışlardı eğer hala çalışmayı düşünüyorsanız şu mail adresine mail atın diye mail gönderdim diğer gün dtm ye gidip sordum mail attıysanız beklemeniz gerekiyor dediler 8 temmuz gibi de 20 Temmuz itibariyle eğitimleriniz başlıyor smsini aldım benim sürecim bu şekilde gelişti eğitim grubunda bazı kişiler var onlar mülakata girmiş bu zamana kadar geri sönülmemiş eğitimden 1 hafta önce sms atıp sağlık evraklarını isteyip eğitime başlatmışlar herkes için süreç çok farklı işlemiş anlaşılan
İyi Akşamlar bende mülakat sağlık durumları onayı geldi Lakin Arama Durumundan dolayı ulaşamadılar Tekrar dönüş yaparlarmi eğitimden sonra

Hocm ben aralıkta başvurdum şubat mülakata girdim 5mart olumlu mesajı aldım 11 mart sağlık evraklarını teslim ettim 9 haziran bir çok kişiye süreç durduruldu ilanları takip ederek bir sonraki alıma başvurun şeklinde mesaj atılmıştı bana gelmedi 10 haziran da bana da 2026 yılında alım olduğu takdir de öncelikle sizinle iletişime geçeceğiz diye gelmişti 3 temmuz da arayıp ulaşamadılar sms atmışlardı eğer hala çalışmayı düşünüyorsanız şu mail adresine mail atın diye mail gönderdim diğer gün dtm ye gidip sordum mail attıysanız beklemeniz gerekiyor dediler 8 temmuz gibi de 20 Temmuz itibariyle eğitimleriniz başlıyor smsini aldım benim sürecim bu şekilde gelişti eğitim grubunda bazı kişiler var onlar mülakata girmiş bu zamana kadar geri sönülmemiş eğitimden 1 hafta önce sms atıp sağlık evraklarını isteyip eğitime başlatmışlar herkes için süreç çok farklı işlemiş anlaşılan
Hayırlı uğurlu olsun.

Anlıyorum çok yardımcı oldun çok teşekkür ediyorum.
İnternet siteleri çok yanıltıyor 32-36 arası maaş yazılıyor biz İstanbul’dan bi arkadaşa sorduk Antalya iklimden dolayı bir tık fazla alıyor dedi ama Antalya’dan cvb yazacak bir insan evladı bulunamadı 😂
Net 38bin TL çalıştığın günler içinde 450TL yemek parası

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.