Pozisyon veya İlan Adı
ramp hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

antalyadan

Üye
30 Ocak 2024
14
0
0
TGS YEni başlayan personellerde 3 ayda bir çift maaş alıyor mu yoksa yılını mı doldurması lazım öyle bi duyum aldımda

TGS YEni başlayan personellerde 3 ayda bir çift maaş alıyor mu yoksa yılını mı doldurması lazım öyle bi duyum aldımda
Yıl doldurman veya 3 ay 6 ay beklemene gerek yok dostum çift maaş ayları belli o aylar da çift alıyorsun mesala Ekim ayı çift maaş ayı şuan iş başı yapsan ekim ayında çift alırsın dostum

Yıl doldurman veya 3 ay 6 ay beklemene gerek yok dostum çift maaş ayları belli o aylar da çift alıyorsun mesala Ekim ayı çift maaş ayı şuan iş başı yapsan ekim ayında çift alırsın dostum
teşekkür ediyorum peki mülakat olumlu olduğu takdirde bi eğitim süremiz var mı ayrıca daha önce sordum ama bilen çıkmadı maaşlar hakkında bilginiz var mı şimdiden teşekkür

Dostum ben şuan eğitimdeyim İstanbul için eğitim öncesinde sana online eğitim atıyorlar 1 hafta onlara çalışıp sınava giriyorsun sınav dan geçer not bize 60 olduğunu söylediler konulara bakarsan yapabileceğin 1 sınav Ben 95 aldım ama 15 alan da vardı bakman lazım ben 20 Temmuz itibariyle dediğim sınava girdim 5 ağustosa kadar eğitim olduğunu söylediler maaş için de şöyle söyleyim sanırım Antalya için soruyorsun İstanbul da bile Sabiha farklı istanbul farklı alıyor hocam ne desem yalan olur

Şubat da maaşın 43 46 arası olduğunu söylemişti insan kaynakları temmuz da zam yapıldı işte o da 52 55 arası bir şey olmuştur

• Like
Tepkiler: antalyadan
Şubat da maaşın 43 46 arası olduğunu söylemişti insan kaynakları temmuz da zam yapıldı işte o da 52 55 arası bir şey olmuştur
Anlıyorum çok yardımcı oldun çok teşekkür ediyorum.
İnternet siteleri çok yanıltıyor 32-36 arası maaş yazılıyor biz İstanbul’dan bi arkadaşa sorduk Antalya iklimden dolayı bir tık fazla alıyor dedi ama Antalya’dan cvb yazacak bir insan evladı bulunamadı 😂

Anlıyorum çok yardımcı oldun çok teşekkür ediyorum.
İnternet siteleri çok yanıltıyor 32-36 arası maaş yazılıyor biz İstanbul’dan bi arkadaşa sorduk Antalya iklimden dolayı bir tık fazla alıyor dedi ama Antalya’dan cvb yazacak bir insan evladı bulunamadı 😂
Rica ederim dostum ne demek belki öyledir İstanbul bile Anadolu daha düşük Avrupa daha yüksek olduğuna göre orası da fark edebilir

• Like
Tepkiler: antalyadan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.