2 Nisan'da girmiştim banada olumlu dönüş geldi. Umarım herkes için hayırlısı olur. Sabredin dönüş sağlayacaklardır.

Merhabalar bugün olumlu smsimi aldım.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor bilgilendirebilecek olursa çok sevinirim.
Merhaba hayırlı olsun,acaba öncesinde sizi arayıp sgk hizmet dökümünüzü istemişler miydi benden bayram öncesi istendi mail attım da süreci tam olarak öğrenmek adına soruyorum

bende 2 nisanda ramp işcisi olarak mülakata girmiştim bugün aramışlar beni ama açamadım bana sms falan gelmedi geri dönüş sağlarlarmı acaba yarın falan bide ne için aradılar acaba bilen varmı

Arkadaşlar aramadılar mı sizi şehir dışındayim yarın için mesaj attılar yarına gitmem imkansız gibi bir şey eğitim tarihi ne zaman ve saglik raporunu hangi hastanede yaptıracağız bunlar hakkında bi bilgi yok. Ve IK birimine ulaşmam gerek bi bilginiz var mı
Kaman iş merkezinde tgs ile anlaşmalı kurum var 500 tl ile 1 saatte tüm gerekli sonuclarinizi cikartiyorlar daha ucuzunu bulamadim ve dtmye 10 dakika mesafede olmasi sebebiyle cok avantajli

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.