E
egulr
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhabalar bugün olumlu smsimi aldım.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor bilgilendirebilecek olursa çok sevinirim.
Hangi başvuru için olumlu sms aldınız ? Ve hangi tarihte başvurmuştunuz. TeşekkürlerMerhabalar bugün olumlu smsimi aldım.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor bilgilendirebilecek olursa çok sevinirim.
18 martta kurula girdim 16 nisan yani dün saat 16:00 civarı sms aldımHangi başvuru için olumlu sms aldınız ? Ve hangi tarihte başvurmuştunuz. Teşekkürler
Bende 19 unda girdim inşallah banada gelir18 martta kurula girdim 16 nisan yani dün saat 16:00 civarı sms aldım
Sağlık testlerini yaptıracaksınız ve işe giriş evraklarını teslim edeceksiniz. Daha sonra sizi açılacak olan eğitim sınıfına alacaklar toplam 23 gün eğitim alacaksınız ve havalimanına geçeceksiniz.Merhabalar bugün olumlu smsimi aldım.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor bilgilendirebilecek olursa çok sevinirim.
Kaç gün sonra benden bu testleri isteyecekler şuanda aktif olarak çalıştığım için ona göre istifamı vereceğimSağlık testlerini yaptıracaksınız ve işe giriş evraklarını teslim edeceksiniz. Daha sonra sizi açılacak olan eğitim sınıfına alacaklar toplam 23 gün eğitim alacaksınız ve havalimanına geçeceksiniz.
Bende dün aynı şekilde olumlu SMS aldım. Ne zaman çağırırlar acaba sağlık için. Bende farklı şehirdeyim çünküKaç gün sonra benden bu testleri isteyecekler şuanda aktif olarak çalıştığım için ona göre istifamı vereceğim
Kaç gün sonra benden bu testleri isteyecekler şuanda aktif olarak çalıştığım için ona göre istifamı vereceğie
Ne zaman mülakata girmiştinizBende dün aynı şekilde olumlu SMS aldım. Ne zaman çağırırlar acaba sağlık için. Bende farklı şehirdeyim çünkü
yarın çağırdılar beniBende dün aynı şekilde olumlu SMS aldım. Ne zaman çağırırlar acaba sağlık için. Bende farklı şehirdeyim çünkü
İstanbul için miyarın çağırdılar beni
Arkadaşlar aramadılar mı sizi şehir dışındayim yarın için mesaj attılar yarına gitmem imkansız gibi bir şey eğitim tarihi ne zaman ve saglik raporunu hangi hastanede yaptıracağız bunlar hakkında bi bilgi yok. Ve IK birimine ulaşmam gerek bi bilginiz var mıyarın çağırdılar beni
Merhaba kurul mülakatınız ne zaman oldu acaba ?Arkadaşlar aramadılar mı sizi şehir dışındayim yarın için mesaj attılar yarına gitmem imkansız gibi bir şey eğitim tarihi ne zaman ve saglik raporunu hangi hastanede yaptıracağız bunlar hakkında bi bilgi yok. Ve IK birimine ulaşmam gerek bi bilginiz var mı
Size sms geldimiMerhaba kurul mülakatınız ne zaman oldu acaba ?
20 sınde girmiş arkadaşMerhaba kurul mülakatınız ne zaman oldu acaba ?
Teşekkür ederim bende 3 nisanda girdim ve iyi geçtiğini düşünüyorum umarım olumlu dönüş olur20 sınde girmiş arkadaş