TGS Tgs Olumlu Sms Sonrası Süreç

• Konbuyu başlatan egulr
  • Başlangıç tarihi
E

egulr

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhabalar bugün olumlu smsimi aldım.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor bilgilendirebilecek olursa çok sevinirim.

B

burakkoyuncu0

Merhabalar bugün olumlu smsimi aldım.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor bilgilendirebilecek olursa çok sevinirim.
Hangi başvuru için olumlu sms aldınız ? Ve hangi tarihte başvurmuştunuz. Teşekkürler

H

Havacılıktutkusu

admin

admin

Admin
Moderatör
Sağlık testlerini yaptıracaksınız ve işe giriş evraklarını teslim edeceksiniz. Daha sonra sizi açılacak olan eğitim sınıfına alacaklar toplam 23 gün eğitim alacaksınız ve havalimanına geçeceksiniz.

E

egulr

Sağlık testlerini yaptıracaksınız ve işe giriş evraklarını teslim edeceksiniz. Daha sonra sizi açılacak olan eğitim sınıfına alacaklar toplam 23 gün eğitim alacaksınız ve havalimanına geçeceksiniz.
Kaç gün sonra benden bu testleri isteyecekler şuanda aktif olarak çalıştığım için ona göre istifamı vereceğim

V

veyselteymur

Kaç gün sonra benden bu testleri isteyecekler şuanda aktif olarak çalıştığım için ona göre istifamı vereceğim
Bende dün aynı şekilde olumlu SMS aldım. Ne zaman çağırırlar acaba sağlık için. Bende farklı şehirdeyim çünkü

Aviationlove

Aviationlove

Eğitime başlarken istifa vermen daha iyi olur sağlık veya herhangi bir olumsuzlukta hazır işinden de olabilirsin riske atma derim

H

Havacılıktutkusu

18 20 ye Haber veriyorlar ama 19 yok bu nası iş

H

Havacılıktutkusu

Stresten sinirden ölcem artıkkkk

R

Rain

yarın çağırdılar beni
Arkadaşlar aramadılar mı sizi şehir dışındayim yarın için mesaj attılar yarına gitmem imkansız gibi bir şey eğitim tarihi ne zaman ve saglik raporunu hangi hastanede yaptıracağız bunlar hakkında bi bilgi yok. Ve IK birimine ulaşmam gerek bi bilginiz var mı

K

Kübrabdr

Arkadaşlar aramadılar mı sizi şehir dışındayim yarın için mesaj attılar yarına gitmem imkansız gibi bir şey eğitim tarihi ne zaman ve saglik raporunu hangi hastanede yaptıracağız bunlar hakkında bi bilgi yok. Ve IK birimine ulaşmam gerek bi bilginiz var mı
Merhaba kurul mülakatınız ne zaman oldu acaba ?

B

bsr0000

HavaPersonel.Com
Merhabalar arkadaşlar eğitim süresince ödeme yapılıyor mu

Konuyu okuyanlar;